KONCERT, KONCERT, KONCERT! Most, hogy már “csak” járványügyi készültség” van, de a veszélyhelyzet (legalábbis egyelőre) megszűnt, egyre-másra éledeznek a helyszínek, s egészen sok felkérést kaptak pár nap alatt. Pótolják az elmaradt áprilisi-májusi óbudai klubokat (utóbbit Oh Yeah Day-koncertként). A Bohémek térzenélnek Bács-Kiskunban hét helyszínen, fellépnek a Hírös Hét Fesztiválon, és lesz a Művészetek Palotájában is koncert augusztus végén.

a bohemek

A félreértések elkerülése végett JAZZFŐVÁROS nem lesz idén. De lesz októberben Bohém Fesztivál, s megvannak egész évadra a Kulteás klubok időpontjai is. Részletes lista a honlapon. Néhány időpont és program ízelítőként:

júl. 10., péntek 19.30: Óbuda, Bohém-klub (www.kultea.hu)
júl. 17-18., péntek-szombat: Tér-zene – 40 perces “utcakoncertek” (Tiszakécske, Lajosmizse, Kecskemét, Kerekegyháza, Soltvadkert, Kiskunhalas, Kiskunmajsa)
aug. 7., péntek 19.00: Óbuda, Oh Yeah Day (www.kultea.hu)
aug. 21., péntek 20.00: Kecskemét, Hírös Hét Fesztivál
aug. 29., szombat 19.00: Budapest, Művészetek Palotája (Egyelőre még nem lehet jegyet kapni, később lesz információ róla, hogy mikor indul a jegyárusítás.)

Kecskeméten szombatonként a Penge Benge Jazz Band továbbra is fellép 18-20 óra között.

Szeptembertől májusig minden hónap MÁSODIK keddjén lesz Óbudán Bohém-klub a szokásos 19.30-as kezdéssel.

Bohém-koncertek részletes listája ITT!

“VÁRUNK A KONCERTEKEN! S ha találkozunk, arra kérünk, hogy egyelőre még vigyázzunk egymásra azzal, hogy kerüljük a kézfogást, a közeli kontaktust, s hordj bátran maszkot, nem fogunk Rajtad megütközni! Ne vegyük félvállról a javuló helyzet miatt a vírust, mert egyre több helyről hallani növekvő esetszámokról. Nem szeretnénk, ha ismét megszorítások jönnének, s visszaesnénk a karanténállapotba!” Ittzés Tamás

APÁK NAPI INTERJÚT készített dr. Ittzés Tamással, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetőjével a Trendalelke online magazin. Ezúttal több szó esik a gyereknevelésről, a szülőségről, mint a zenéről, de a Főbohém szeretettel ajánlja figyelmünkbea beszélgetést! ITT olvasható. Megismerhetjük belőle a családját: kedves feleségét, Mudrák Mariann énekművészt, de a két főszereplő természetesen a két lurkó, Marci és Bálint. Már ők is érdeklődnek a zene iránt!

 

Kapcsolódó cikkünk:

A 35 éves Bohém Ragtime Jazz Band jótékonysági koncertje