Az év utolsó hónapjában két alkalommal is szeretettel várunk mindenkit a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárára az Akvárium Klubba. December 5-én és 12-én vasárnap 10.00-18.00 óra között ismét megtöltjük az asztalokat szebbnél szebb hazai, egyedi, kézműves, design termékekkel, táskákkal, ékszerekkel, kiegészítőkkel, megfűszerezzük adventi hangulattal, karácsonyi fényekkel és illatokkal a helyszínt.

Hangolódjuk együtt a Karácsonyra az Akvárium Klubban, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj, ÉREZD JÓL MAGAD!

Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságosan, egy helyen a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárán!

Családi programok – hogy kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élmény legyen a vásár!

A vásárba december 5-én a Mikulás is ellátogat, méghozzá rendhagyó módon nem szánnal, hanem kerekesszékben, egy kedves Down-krampusz kíséretében ajándékozza meg a kicsiket, nagyokat.

• 10.45 -től közös Mikulásvárás
• 11.00 órától Mikulás-ünnepség, amelynek “díszvendégei” a Down Alapítvány korai fejlesztő központjától érkező csöppségek lesznek.
• A kézműves workshopokon kreatív foglalkozások keretében ajtódíszeket, kopogtatókat, asztali dekorációkat, ajándékokat, kerámia mozaikképeket készíthetnek
• Kreatív foglalkoztató játékos készségfejlesztő feladatokkal – egészen pici gyerekeknek is
• A legkisebbeknek – Totyogósarok
• 16.00-tól ádventi bábelőadással várjuk a gyermekeket

Hello Piac Karácsonyi Design Vására
Karácsonyi ajándékbörze

Rengeteg csodaszép ajándék, kézműves kincsek, különlegességek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divat kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények.

A legegyedibb és legkülönlegesebb termékek, hatalmas választékban, rengeteg magyar alkotó kínálatából!
Közösségünk számára a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzük az együtt alkotás örömét, a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt!

Hello Piac – Adománygyűjtés

Az aktuális jótékonysági programunkkal kiemelten mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek, és családjaiknak szeretnénk segíteni, hogy ők is méltóképpen tudják megünnepelni a karácsonyt és legyen mit tenni az asztalra és a karácsonyfa alá. Szívesen fogadunk mindent, amivel a gyermekek karácsonyát szebbé tehetjük: tartós élelmiszereket, dobozos süteményeket, szaloncukrokat, édességet, gyermekjátékokat és könyveket, kreatív kellékeket és higiéniai termékeket. Az adományokat a Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba lesz lehetőség elhelyezni.

A belépés INGYENES! A vásárra a CSALÁDOT, BARÁTOKAT és KISKEDVENCEITEKET is örömmel várjuk!

Az esemény Facebook linkje

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány
Helyszín: Akvárium Klub // 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
Időpont: december 5. (vasárnap) // 10-18 óra
December 12. (vasárnap) // 10-17 óra
Az esemény támogatója:
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat

Forrás: Hello Piac

Hasonló cikkünk:

Beethoven-projekt 2.0 – zene hallássérülteknek és siketeknek

 

Hozzászólások