Ha érdekel a zenés színház, ha szeretsz énekelni, táncolni, színészkedni, AKKOR NEKED IS ITT A HELYED a 12. BAJAI MUSICAL TÁBORban! A Bajai Fiatalok Színháza tizenkettedik éve hirdeti meg népszerű zenés nyári színházi tréningjét!

Tartalmas, vidám, egyhetes táborunkba idén is két turnusban várjuk azon 9 éven felüli diákok jelentkezését, akik szeretnek énekelni, táncolni, színészkedni, és művésztanáraink vezetésével egy remek csapatban szívesen kipróbálnák, fejlesztenék magukat. Az érdeklődőket sok izgalmas foglalkozással, énekórákkal, tánctréningekkel, beszédtechnika, drámajáték és színészmesterség órákkal, valamint számtalan szabadidős programmal várjuk.

A tábor időpontjai:

I. TURNUS (9-13 évesek): 2017. június 26 – július 2.
II. TURNUS (13 év felettiek): 2017. július 17 – július 23.

Az idei évben tanáraink lesznek:

VÁGÓ ZSUZSI – a Budapesti Operettszínház színművésze
BÁNYOCZKY NÓRA – a Győri Nemzeti Színház színművésze
PETHŐ DOROTTYA – a budapesti Madách Színház színművésze
SZARVAS PANNI – énektanár, a Bajai Fiatalok Színházának tagja
LÁNG BARBARA – a Bajai Fiatalok Színházának koreográfusa
AGÓCS NÓRA – a Budapesti Operettszínház táncművésze
BÁRDOS PETRA – a Bajai Fiatalok Színházának koreográfus-asszisztense, táncosa
JASZENOVICS GINA – beszédtanár, logopédus
OTTMÁR ATTILA – drámapedagógus, a Bajai Fiatalok Színházának vezetője
PÉCSI MÁTÉ LUKÁCS – a budapesti BailArt Tánciskola növendéke, a BaFiSz táncosa

A tábor nem bentlakásos jellegű, a foglalkozások minden nap reggel 9-től este 6 óráig tartanak a Bajai III. Béla Gimnáziumban. A vidékről érkezőknek (külön térítés ellenében) szállást is tudunk biztosítani. A tábor költsége: 31.900,- Ft, mely összeg tartalmazza a napi egyszeri étkezést (ebéd) is. Bővebb információk kérhetők a +36-70-984-8637-es számon, illetve az ottmar@bajaifiatalokszinhaza.hu e-mail címen. Jelentkezni 10.000,- Ft előleg befizetésével és egy jelentkezési lap kitöltésével lehet az I. turnusra legkésőbb június 20-ig, a II. turnusra július 10-ig! A táborról bővebb információk, érdekességek, valamint fényképek az elmúlt évi tréningekről elérhetők ITT,  a honlapon. Kövess minket facebook-on is! 

 

SOK SZERETETTEL VÁR TÉGED IS A BAJAI FIATALOK SZÍNHÁZÁNAK CSAPATA!

 

 

Hozzászólások