A Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre és a Montázsmagazin tisztelettel kéri a kedves ismerősöket, barátokat, a verset és kultúrát szerető Montázsmagazin olvasókat, hogy adóbevallásukban az adó 1%-áról való rendelkezéskor jelöljék meg a Toll és Ecset Alapítványt kedvezményezettjüknek.

tollecset_logo_hosszu

Alapítványunk sokat tesz az igényes kultúra terjesztéséért. Rendszeresen részt veszünk a városi rendezvényeken, rendhagyó irodalomórákat vállalunk, a Nyugdíjas Klubok rendezvényeit színesítjük, jótékonysági estet, versmondó versenyt szervezünk és segítjük, támogatjuk a fiatal művészeket, írókat, költőket. Kiállításokat szervezünk a képzőművészeinknek, a kecskeméti kórház gyermekosztályán lévő beteg gyermekekhez jártunk el a tavalyi évben délutánonként meséket, verseket olvasni, beszélgetni. Alapítványunknak nagyon sok terve van, amellyel valóban a közösség hasznára lehetnénk. Kérjük, segítsenek bennünket adójuk 1%-ával! Köszönjük szépen!

Az alapítvány adószáma: 19550596-1-03

A Toll és Ecset Alapítvány minden támogatást szívesen fogad év közben is, amellyel elősegíthetjük a Montázsmagazin és a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Körének sokrétű tevékenységét, a kultúra terjesztését a városban.

Az alapítvány számlaszáma: K&H Bank 10402506-49525757-50511015

Köszönettel:
•    Nagy L. Éva, az alapítvány létrehozója, alapítója

•    Weninger Endréné, a  kuratórium elnöke

•    Szabó Katalin és Menyhei József kuratóriumi tagok
•    Kovács István József, a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Körének elnöke

Hozzászólások