Nem csak a mindennapi viseletünket tudjuk tökéletesen feldobni egy, a szettünkhöz passzoló karórával! Manapság már egy olyan modern világban élünk, ahol több olyan funkciót is a mobiltelefonunk lát el, amiket – hiányában – különböző eszközökkel tudnánk csak pótolni. Az okosórákra nem csak kiegészítőként lehet tehát gondolni, de egy „társedzőként” is, ha sportolásról van szó!

Abban az esetben, ha olyan karórára vágysz, vagy egy szerettedet szeretnéd meglepni egy olyan darabbal, ami számos hasznos funkcióval rendelkezik a sportolás tekintetében, és még bírja is az edzések alatti „kiképzést”, akkor most a legjobb helyen jársz!

karora

Ha még nem hallottál a víz- és ütésálló karórákról, akkor mindenképp érdemes szétnézned a timestore.hu weboldalon. A linken elérhető karóra webáruházban számos világmárkát lehet megtalálni. Amennyiben a sportolás során nélkülözhetetlen funkciókról, és az egyedi valamint különleges formatervezésről van szó, a Casio órái lesznek a legjobb választások! Egyes darabok már beépített GPS-el vannak ellátva, és vannak rádióvezérléssel rendelkezők is.

Ezek az órák egész biztos helyt fognak állni még a legextrémebb helyzetekben is! A G-Shock sorozat darabjai például a legkeresettebbek szoktak lenni azoknak az uraknak a körében, akiknek fontos, hogy az egyedi formatervezés mellett egyéb speciális funkciókkal is rendelkezzen az órája. Ezek az órák el vannak látva például lépésszámlálóval, iránytűvel és még pulzusmérővel is!

Bármikor jól jöhet egy sportembernek a fent bemutatott tudással rendelkező Casio óra. Egy ilyen strapabíró karóra még a legextrémebb sportverseny alatt is képes lenne helytállni. Felkeresve a linket Szőnyi Ferencről tudsz olvasni. Ő az első magyar triatlonista, aki végigvitte az Ironman-versenyt, ráadásul nem is egyszer, hanem már kétszer! Ez a kíméletlen verseny az ő esetében 76 kilométer úszást, 3600 kilométer biciklizést, valamint 844 kilométer futást jelentett az egyik próbatételén. Kétség sem férhet hozzá, hogy akkor is jól jöhet egy okos karóra, – ami víz- és ütésálló is egyben – ha nem ekkora megpróbáltatásról van szó!

Miért lehet fontos, hogy az adott sportoláshoz is használt ketyegő jól ellenálljon a fizikai hatásoknak? Egy edzés alatt azért elég sok minden történhet az emberrel. Nem kell feltétlenül a falra festeni az ördögöt, de egy szabadban végzett futás során simán megeshet, hogy elered az eső, vagy elesünk. Ilyenkor azért jó, ha nem kell aggódni az amúgy drága karóra miatt. A TimeStore oldalán egész biztos találni fogsz olyan órát, ami egyrészt illik az egyéniségedhez, másrészt pedig el van látva azokkal a funkciókkal, amik fontosak a számodra.

Nem csak a hölgyek esetében lehet remek ajándékötlet például egy szép és márkás ketyegő. Egész biztos, hogy egy férfi se mondana nemet azokra a darabokra, amik ennek a karóra webáruháznak a kínálatában találhatók! Ami pedig hatalmas érv a rendelés mellett, hogy ebben a nem túl biztonságos időszakban otthonról tudod intézni mind a nézelődést, mind pedig a vásárlást. Nem kell több üzletet is végigjárnod, hogy megtaláld a saját vagy egy szeretted álmai óráját!

Érdemes folyamatosan felkeresni őket, hiszen mindig lehet találni náluk szuper akciókat, amiknek köszönhetően rendkívül kedvezményes áron tudod beszerezni a legjobb világmárkák karóráit. Vannak olyan helyzetek, amikor megéri egy kicsit mélyen a zsebünkbe nyúlni. Egy divatos és megbízható karóra vásárlása pedig ez az alkalom!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások