A koronavírus okozta világszintű járvány hatása miatt számos olyan tevékenységről le kell mondanunk, amelyet eddig közösségben végeztünk. Legyen szó egy baráti összejövetelről, ünnepélyes eseményekről vagy akár egy hétvégi futballmeccsnézésről. Azonban mindez a javunkat szolgálja, és azáltal, hogy most egy picit elkülönülünk egymástól, vigyázhatunk társaink és saját egészségünkre egyaránt. Annak érdekében, hogy minél hamarabb újra együtt lehessünk, és élvezhessük a közösségi lét különböző formáit, szükséges bizonyos óvintézkedések betartása. Azért, hogy elkerüld a vírus akaratodon kívüli továbbterjesztését, szükséges a megfelelő védőfelszerelés: viseljünk maszkot!

maszkot

Maszk, ami öltöztet?

Sokan nehezen szoknak hozzá a maszk mindennapos viseléséhez. Számtalanszor előfordul, hogy a bolt előtt kapsz észbe, hogy otthon felejtetted a szádat és az orrodat megfelelően takaró anyagdarabot. Mindemellett sok esetben már szinte bosszantó, hogy a nap folyamán hosszú órákig viselned kell a kényelmetlen és lehangoló hagyományos maszkot. Erről leginkább a fogorvosi rendelőben töltött idő juthat eszedbe.

Miért ne dobhatnád fel a komor és aggasztó hétköznapokat, és viselnél olyan maszkot, amely hűen tükrözi személyiségedet? Amely illik az öltözködésedhez, és amelyet biztosan nem fogsz otthon hagyni? A Football fanshop kínálatában garantáltan megtalálhatod a kedvenc csapatod logójával ellátott maszkot.

Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Fradi, UTE vagy Juventus? Bármely csapat legyen is a kedvenced, számos típus közül válogathatsz. Sokak kedvence a Barcelona, kék csíkos designjával kápráztat el felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A maszk anyagát tekintve 100% vízálló és antibakteriális poliészter. Többször használatos higiénikus maszk, amely 50 mosást is kibír. Laboratóriumi teszteknek is megfelelt, így bátran használhatod.

Miért fontos a maszk viselése?

Sokak számára kifejezetten idegennek hat. Sőt sokan még mindig megfeledkeznek róla, hogy amint emberek közé mennek, egyből fel kell húzni a maszkot. Azonban jelen helyzetben be kell tartani a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megakadályozzuk, vagy legalábbis lelassítsuk a vírus terjedését. A maszk használata önmagában ugyan nem véd a vírus ellen. Csupán akkor hatásos, ha a használata mellett odafigyelsz a megfelelő higiéniára, és ellátod a szervezetedet a megfelelő vitaminokkal.

A maszk elsődleges szerepe: ha valamilyen felső légúti tünettel rendelkezel, esetleg lappang benned a vírus, de mégis tünetmentes vagy, akkor szájmaszk használata mellett nem tudod továbbadni azt társaidnak. Így nem csak közvetlen környezetedre fordíthatsz nagyobb figyelmet, de hozzájárultál ahhoz, hogy hamarabb visszatérjen minden a normális kerékvágásba.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások