Utolsó hetéhez érkezett a Titokzatos szavanna – Gyere el a bűvös talizmánodért! kiállítás és óriástársasjáték. A kalandvágyó érdeklődőknek még egy hetük maradt, hogy felfedezzék a vadregényes Afrika sokszínű élővilágát, és a játékos feladványokon keresztül megszerezzék a szerencsehozó talizmánt.

01_szépség

A Mezőgazdasági Múzeum interaktív kiállításába lépve a látogatók egy képzeletbeli felfedezőtúrába csöppennek, ahol a szavanna jellegzetes állatai mellett megismerkedhetnek számos érdekességgel, bámulatra méltó jelenséggel és meglepő természeti összefüggéssel, miközben tudásukat, memóriájukat, logikájukat és szemfülességüket is próbára tehetik.

A képzeletbeli utazáson, a szavanna úttalan útjait járva a látogatók izgalmas rejtvények, furfangos feladatok segítségével jutnak egyre közelebb a célhoz, hogy a kaland végén ennek fejében kiérdemelhessék a felfedezőknek járó jutalmat.

07_megfigyelés

A több mint 700 négyzetméteren elterülő kiállítás és óriástársasjáték ideális szünidős program, mely igazi, közös családi szórakozást ígér. A kiállítás a záró héten hétfő kivételével minden nap nyitva tart, sőt az őszi szünetre való tekintettel még az ünnepnapon, november 1-jén is várja az érdeklődőket. Az izgalmas kiállítás és óriástársasjáték vasárnap zárja kapuit a Vajdahunyadvárban.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár
Bővebb információ: www.mmgm.hu

 

Hozzászólások