Ünnepi bevásárlási lehetőségek, megváltozott nyitva tartás a piacokon – A hosszú hétvégén és a hozzá kapcsolódó ünnepen ismét hatalmas választékkal várják a kecskeméti piacok a vásárlókat. Ezzel együtt május 1-től kitolódik a piacok nyitva tartása.

A május 1-jéhez kapcsolt munkaszüneti napokon is bevásárolhatunk a helyi piacokon:

  • Április 30-án, hétfőn ugyan a megszokott rend szerint zárva lesz a Piaccsarnok, de a Szent László körúti nagybani piacon megtartják a szokásos hétfői nagypiacot.
  • Május 1-én, az ünnep napján, kedden reggel viszont már újra kinyit a belvárosi Piaccsarnok, és a boltok egy része – így friss pékárut, tejet és tejterméket, valamint baromfihúst árusító üzletek is várják a vásárlókat.

Május 1. kapcsán másik változás is lesz a kecskeméti piacok forgalmi rendjében, mert ahogyan azt már a korábbi években is megszokhattuk – a hosszabb nappalok miatt hamarabb kinyitnak a piacok: Ennek folytán a Budai utcai Piaccsarnok keddtől péntekig 5.30-14.00, szombaton 5.30-13.00, vasárnap pedig 5.30-12 óráig lesz nyitva.

A Szent László körúti nagybani piac hétfőtől péntekig 6-12 óráig lesz látogatható. A vásártéren megrendezett szombati és vasárnapi zsibpiac nyitva tartása nem változik.

 

 

 

 

Hozzászólások