Az E-bérletek árusításáról – A Kecskeméti Városrendészet az ügyfelek gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében bevezette a virtuális, rendszámra szóló parkoló bérlet (a továbbiakban: E-bérlet) interneten, bankkártyával történő vásárlásának lehetőségét.

Ezen újításnak köszönhetően 2017. december 1. napjától a rendszámra szóló bérletek többsége – a gépjármű regisztrációját követően –megvásárolható a Városrendészet honlapján.

A gépjármű regisztrációja 2017. október 1. napjától történhet személyesen ügyfélszolgálati irodánkban, illetve webes felületünkön. A regisztrációs adatlap kitöltését, illetve az ügyfélszolgálatunkon bemutatott, vagy a honlapunkra feltöltött dokumentumok (pl.: forgalmi engedély, lakcímkártya, Kecskemét Kártya) intézményünk általi ellenőrzését követően nyílik lehetőség a kiválasztott bérletek megvásárlására online bankkártyás fizetéssel.

A megvásárolható bérletekről, a regisztráció és a vásárlás folyamatáról részletes információkat a honlapunkon (www.kecskemetivarosrendeszet.hu) talál.

Csíkos Imre intézményvezető
Kecskeméti Városrendészet

Hozzászólások