A Hercegasszony Hotel közvetlenül a Körös holtágának partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, az egykori nemesi élet elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával várja látogatóit.

hercegasszony_hotel4

A Mezőtúr határában álló Hercegasszony kastély nevét egykori tulajdonosáról, Lelbach Irénről, Habsburg Albrecht főherceg feleségéről kapta, aki eljegyzési ajándékként örökölte meg a mesés birtokot, amelyben válásuk után élt.

A 7 egyedileg berendezett, elegáns szoba látványossága a méretes ágyaknak hátteret adó fotótapéta, a természeti környezet ihlette festményekkel. Agarak, vadkacsák és vadászkutyák, levendulamező és tavirózsa – elegáns, meghitt, vagy tavaszias hangulatot kölcsönöznek a szobának. A méretes „vásznak” mellett minden szoba más és más a klasszikus vonalvezetést újragondoló bútorzattal, finom kárpitokkal, gazdag anyagokkal hívogat, míg a beépített bútorok egyszerű, letisztult vonalak mentén építkeznek. A szobákat Lovas Cecília belsőépítész tervezte.

hercegasszony_hotel6

Étterme az Irene Bistro, amelynek konyhája a szezonalitáson és a frissességen alapul. A felhasznált alapanyagokat általuk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerzik be, az ételek elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használnak, hogy megőrizzék a nyersanyagok friss, természetes ízét. Az étlapot is a természet határozza meg: csak azt teszik a tányérra, amit kiváló minőségben be tudnak szerezni. Az Irene Bistro nemcsak a szállóvendégek, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll.

hercegasszony_hotel5

A neobarokk stílusú kúria két hektáros összterületén közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba, és 10, konyhával felszerelt apartman szolgálja ki az igényeket négycsillagoshoz illő színvonalon.

A megszokottnál nagyobb wellness részlegben jakuzzi, úszómedence, finn- és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század megfáradt emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Az étteremben helyi gasztronómiai specialitásokkal fokozzák a stílusos vidék feledhetetlen élményét, amit nyáron óriási grillterasz tesz teljessé.

hercegasszony_hotel7

Bővebb információ a www.hercegasszony.hu oldalon olvasható.

Hercegasszony Hotel
Mezőtúr-5400, Hercegasszony útja 1.

 Forrás: Chiro Marketing Kft.

Hozzászólások