Rajzpályázat diákoknak Bács-Kiskun megyében – A karácsony, a szeretet ünnepének alkalmával az esélyegyenlőség témakörében megyei szintű rajzpályázatot hirdetnek a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai általános és középiskolás diákok körében.

 

rajzpalyazat1

 

A pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek bemutatják, hogyan látják a gyerekek a fogyatékossággal élők (látás-, hallássérültek, mozgáskorlátozottak, mozgássérültek), idősek és romák mindennapjait. A felhívás célja az előítéletek csökkentése, a tolerancia növelése a gyerekek, a közösségek körében.

Az alkotásokat két kategóriában várják:
•    általános iskolás gyermekek
•    középiskolás fiatalok

A pályamű hátulján kérjük feltüntetni a készítője nevét, életkorát, osztályát, az oktatási intézmény nevét, felkészítő tanárának nevét, elérhetőségét!

A műveket a pályázók A/4-es méretben készítsék el, tetszőleges rajz-, illetve festési technikával.

Beküldési határidő: 2016. január 29. A kiállítással egybekötött eredményhirdetés 2016 februárjában lesz.

A pályázat keretében minden résztvevőt megajándékoznak, és korosztályonként a zsűri döntése alapján a téma iránt három-három legérzékenyebbnek vélt alkotást külön is díjazzák.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, 6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22. E-mail: eselyteremtes.bkm@gmail.com6000
Telefon: +36 20 332 38 50

 

 

 

Hozzászólások