Kecskeméten az Ifjúsági Közösségi Tér, az Eleven érdekes és izgalmas programokkal vár minden kedves érdeklődőt, aki tavaszi szellemi és lelki feltöltődésre vágyik. Minden program ingyenes.

Nyitvatartás:  
szerda-csütörtök-péntek 13.00-19.00 óra között –  Érdekes, izgalmas, alkotós programok

Befogadótér – Csoportoknak, közösségeknek saját szervezésű programjaik megvalósítására. Előzetes egyeztetés alapján.

Márciusi programok:

2018. március 8-án csütörtökön 14-18 óráig –  CSAJOS NAP – Csicsergés, cukiskodás a lányoknak. Természetesen, a srácokat is szívesen látják. Egy kis szépségápolás, léleksimogatás, ékszerkészítés biztosan mindenkire vár..

2018. március 10-én szombaton  15-18 óráig – STENCILEZÉS – Apró, pici, cuki vászonszatyrok dekorálása

2018. március 14-én szerdán  17-18 óráig – ÁTMOZGATÓ ANIVAL – Lazulás, nyújtás, hangolódás a hosszú hétvégére

2018. március 22-én csütörtökön 15-18 óráig-  HÁZI KERTÉSZET – Finomságok, illatságok a szezonra hangolódva

2018. március 23-án pénteken 15-18 óráig- LENGYEL NAP – Mit tudsz a lengyel kultúráról? Keveset vagy még többet szeretnél. Lengyel önkéntes,  Aleksandra ízelítőt tart gasztronómiából, táncból, birkózás a  nyelvi akadályokkal.

2018. március 28-29-én szerdán-csütörtökön 15-19 óráig – HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS

2018. március 30-án pénteken 19.00 órától – ÉJSZAKAI FORGATAG – A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében az Eleven Közösségi Tér együttműködésével. Asztalitenisz, csocsó és darts bajnokságok.

Állandó Programok:

FRENCH CHAT CLUB  
Töprengtél már azon, hogy szeretnél franciául megtanulni, vagy legalább megpróbálkozni vele? Itt a remek lehetőség! Szeretettel vár a Francia Chat Klub Zoeval, ahol játékos formában sok nevetéssel, kellemes baráti légkörben ismerkedhetsz meg a francia nyelvvel. Részletes időpontokért keresd facebook oldalunkat vagy személyesen Zoénal érdeklődj.
Információ : zoe.chiron@hiros agora.hu  –   csütörtökönként 18.00 órától

ENGLISH CLINIC
Egyéni (személyre szabott) ingyenes, angol nyelvi fejlesztés. Anyanyelvi szinten angolul beszélő, lengyel önkéntesünkkel, Olaval. Jelentkezés: aleksandra.slowinska@hirosagora.hu e-mail címen vagy facebook: Helpi/Eleven

Minden program ingyenes!

A programváltozás jogát minden esetben fenntartják. Az egyes programok részletei a Facebook és Instagram oldalukon! Facebook: Helpi/Eleven Instagram: eleven.helpi

KONTAKT
Koordinátor: Gréczi Ildikó: +3630/389-9103

 

 

Hozzászólások