A karácsonyi ünnepek és a szilveszteri óévbúcsúztató előtt folyamatos és kibővített nyitva tartással készülnek a kecskeméti piacok a vásárlók tömegeinek rohamára.

Ezekben a napokban ünnepélyes hangulatú arcát mutatja a Piaccsarnok. Odabent nagy választékban találunk az adventi és karácsonyi ünnepekhez illő felszabadultan vidám, színesen bensőséges, sőt emelkedetten vallásos dekorációs kellékeket is.

Kedvünkre válogathatunk a művészi ízléssel kötött adventi koszorúk, a különböző variációkat felvonultató asztaldíszek, az egyedi kézműves öntött gyertyák, a harsogón piros mikulásvirágok – sőt még a poénos grincsek között is. Ugyanígy ízlése szerint bárki kiválogathatja a karácsonyi együttlétekhez illő kedves lakásdíszeket és karácsonyfadíszeket is.

Ugyancsak széles a választék a temetőbe szánt karácsonyi koszorúkból is – hiszen sokan szeretteik sírját is meglátogatják az év végi ünnepek előtt.

A koszorúk és az ünnepi asztaldíszek mellett a Piaccsarnok nyitott részét teljességében elfoglalják a vágott fenyők. A felhozatalban bárki egyenesen a termelőktől veheti meg a számára leginkább tetsző fajtájú, nagyságú, minőségű  és árú karácsonyfát. Az árusok bele is faragják a fát a talpba.

A karácsony és a szilveszter előtt megnövekedett vásárlószám,  a vásárlók minél zökkenőmentesebb kiszolgálása érdekében – valamint a munkaszüneti napok miatt a piacok nyitva tartása az alábbiak szerint módosul ez év végén:

Piaccsarnok:

december 18-án, hétfőn NYITVA 6-14 óráig
december 24-én, vasárnap 6-12
december 25-én és 26-án ZÁRVA
december 31-én vasárnap 6-12 NYITVA
január 1-jén hétfőn ZÁRVA

Nagybani:

december 25-én (hétfő, karácsony) ZÁRVA
december 28-án, csütörtökön nyitva a megszokott rend szerint
január 1-jén, hétfőn ünnep, ZÁRVA
január 2-án, kedden NYITVA (az 1-je miatt elmaradt hétfői nap pótlására)

Zsibpiac:

december 23-án és 24-én (szombat, vasárnap) NYITVA a megszokott rend szerint
december 30-án és 31-én (szombat, vasárnap) NYITVA a megszokott rend szerint

 

 

 

Hozzászólások