Bajban van a kultúra! Mindannyiunk közös felelőssége, hogy életben tartsuk a veszélyhelyzet alatt is, hogy amikor kiszabadulunk a karanténból, ne pályát elhagyó művészek, bezárt színházak és üres koncerttermek várjanak bennünket. Támogasd a kultúrát!

tamogasd a kulturat

A kulturális szcéna szereplőinek megsegítésére az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány nagyszabású gyűjtésbe kezd. Elindította a #támogasdakultúrát programot, mellyel azokat a művészeket és alkotó közösségeket szeretnénk támogatni, akik tovább dolgoznak értünk az interneten. Élő közvetítéseket tartanak, felolvasásokkal színesítik az irodalom órákat, elviselhetővé teszik a bezártságot. Mindezt teljesen ingyen.

A támogatott alkotókat, csoportokat kéthetente nyílt szavazással választjuk ki a közönség segítségével a #támogasdakultúrát Facebook csoportban. A befolyt összeggel segítjük őket egy-egy online projekt megvalósításáért. A szavazásért és további részletekért látogass el a Facebook csoportunkba!

Kattints a további részletekért!

Ha számodra is fontos a kultúra, akkor az alábbi módokon támogathatod a kezdeményezést:

Vásárolj Mecénás Támogatói Utalványt, amelynek a teljes értékét augusztus 1-től két évig felhasználhatod a Jegy.hu-n történő vásárláskor. Minden Mecénás Támogatói Utalvány értékének 20%-ával megegyező összeget a Jegy.hu az utalvány megvásárlását követően átutal az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány számlájára.

Kattints a további részletekért!

   

Vásárolj Rajongó Támogatói Utalványt, amelynek az árát a Jegy.hu jóvoltából 120%-ban fordíthatod a Jegy.hu programjaira augusztus 1-től az azt követő két évben. Így a Jegy.hu segítségével többet költhetsz kultúrára a veszélyhelyzet után, ezzel is támogatva az alkotókat.

Kattints a további részletekért!

Amennyiben magadénak érzed az Alapítvány gyűjtésének a célját, és megteheted, akkor közvetlenül is adományozhatsz az Alapítványnak. Kérjük, támogasd a kultúrát!

Kattints a további részletekért!

Köszönjük, ha segíted a magyar alkotókat és előadói közösségeket!

Üdvözlettel: Jegy.hu

Kövess minket a Facebookon is!

 

 

Hozzászólások