Ötletes, egyedi ajándékot keresel egy barátnak, aki él-hal a motorozásért? Ez esetben egy személyre szóló, menő motoros póló tökéletes ajándéknak bizonyulhat. Ha pedig Te rajongsz a száguldásért, ezzel jól kifejezheted a szenvedélyedet.

szemelyre szolo

Humoros, vagány minták a Los Polos Pólóműhelynél

Ha vicces és vagány motoros mintákat keresel, a Los Polos Pólóműhely oldalán rengetegre bukkanhatsz. Ráadásul folyamatosan bővül ez a kategória. A pólók között természetesen nemcsak férfiaknak szólókat, hanem nőknek, sőt motoros anyukáknak szólókat is találsz. Akadnak Harley Davidsonos, Suzukis és Ural CCC9-es darabok, valamint a márkák mellett számos humoros és menő mintával találkozhatsz. Mivel motoros témáról van szó, természetesen nem hiányozhat a klasszikus „Ízirájder öcsém!” felirat sem.

Egyik sem egyezik azzal, amit Te keresel? Egyszerű a megoldás: tervezd meg Te magad a motoros pólót a Los Polos Pólóműhely online pólótervezőjében! Így lesz csak igazán egyedi és személyre szóló ajándék. Sőt, kényelmes viseletet is fog jelenteni, ugyanis 100% pamutból készülnek a pólók.

Az utolsó pillanatokban jársz, és tartasz tőle, hogy nem fog időben elkészülni és megérkezni a póló? Gond egy szál se, ugyanis rendelkezésedre áll az SOS gyártás lehetősége. Ha igénybe veszed ezt az opciót, 24 órán belül elkészítik Neked a kért pólót.

Ismerd meg a digitális pólónyomtatást!

A Los Polos Pólóműhely digitális pólónyomtatással foglalkozik, ami a legkorszerűbb technológiák közé tartozik. Ezzel az eljárással egy darab pólót is megéri legyártani, nincsenek grafikai korlátok. A legnagyobb előnye, hogy közvetlenül a pólóra nyomtatnak, így fehér póló esetén érezhetetlen lesz a nyomat. Ennek az az oka, hogy a minta közvetlenül a póló szálaiba épül. Ezt a technológiát nem is lehet egy lapon említeni a szitával vagy a transzferrel, fóliával.

A csapat saját üzlettel is rendelkezik, ami Szolnok belvárosában található. Termékeiket azonban nemcsak ott, hanem folyamatosan fejlődő webáruházukon keresztül is elérheted. A tulajdonos három évvel ezelőtt vágott bele a pólózásba saját szakmája mellett. Ma már viszont három kollégával együtt látják el a vásárlókat.

Kínálatukban nemcsak pólókat találsz, hanem egyedi bögréket, párnákat, bababodykat, pulóvereket és vászonképeket is. Ezek kiegészítésül szolgálnak, hogy lépést tartsanak a versenytársakkal.

Nemcsak pólót adhatsz ajándékba…

Természetesen Neked sem muszáj leragadnod a pólóknál, ha személyre szóló ajándékot tervezel adni. Rengeteg tárgy között válogathatsz, amit egyedivé tehetsz egy jópofa motoros mintával, felirattal vagy fényképpel.

Tedd élvezetesebbé a száguldást barátaid számára egy személyre szóló motoros pólóval vagy ajándéktárggyal!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások