A kecskeméti Budai utcai piacról telefonon megrendelt élelmiszert ingyenesen szállítják ki a 65 év feletti lakosok számára. A jelen helyzetben nagyobb biztonságban tudhatják így magukat. A piaci kiszállítás projektben részt vesz a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház két kiváló színművésze: Szegvári Júlia és a Prima-díjas Pál Attila, köszönet nekik önzetlen segítségükért!  

piaci kiszallitas kecskemeten

Pál Attila, a népszerű színművész is önként vállalta a mindennapos házhoz szállítást, mert maga is szívügyének érzi az otthonukban rekedt, magukra vigyázni próbáló idős emberek sorsát. A színművész ezzel a gesztussal szeretné meghálálni azt a sok jót, szeretetet, melyet az emberek, a színház közönsége sugároz felé. Hiszen már évtizedek óta generációk töltik meg a nézőteret előadásain, és izgatottan várják, hogy kedvenc színészük a színpadra lépjen. Sosem csalódnak benne.

Most a kialakult helyzetre való tekintettel Pál Attila is azonnal csatlakozott az idősekre odafigyelők, gondoskodók táborához. Teljes odaadással képviseli ezt a méltán szép megmozdulást, és viszi városszerte a piacon megrendelt élelmiszereket. Ilyenkor a hatvanöt év feletti korosztályt képviselő emberek abba a szerencsés helyzetbe kerülnek, hogy nem csak személyesen találkozhatnak a művész úrral, de rögtönzött kis előadásaival egy kis vidámságot, egy kis megnyugvást, pillanatnyi békét költöztet az aggódó szívükbe.

piaci kiszallitas pal attilaval

 

Élelmiszer rendelésüket a 0630/470-5056-os telefonszámon várja a piac munkatársa.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Indul az ingyenes piaci élelmiszer kiszállítás!