Április közepétől egészen szeptember végéig, minden csütörtökön 10 és 18 óra között a Gozsdu Udvarba költözik a “Montmartre”. Az egyedülálló programsorozat az élő alkotás örömén keresztül, a Montmartre-i hangulatot megidézve elhozza Budapest szívébe a művészetek világát, ahol profik és kezdők egyaránt jól megférnek egymással.

gozsdu 3
A programsorozat nem titkolt célja, hogy közelebb hozza az utca emberét a művészetekhez. A Gozsdu Montmartre az izgalmas programon túl bemutatkozási és kiállítási lehetőséget is nyújt a hazai művészeknek. Az udvar látogatói is kipróbálhatják kreativitásukat: a Ferdinánd Galéria segítségével maguk is készíthetnek alkotásokat.

Herczeg Laura, a Gozsdu Udvar marketing menedzsere elmondta: „A Gozsdu Udvar számára fontos, hogy látogatóinak a gasztronómiai élmények mellett kulturális élményekben is részük legyen, ezért folyamatosan kínálunk egyedi programokat, például salsa estet, sakk napokat és art marketet.”

gozsdu 4

A Gozsdu régiség vására, az Antik Market minden szombaton várja az érdeklődőket, míg a Gouba (Gozsdu bazár) minden vasárnap kínál dizájn, kézműves és művészeti vásárt az idelátogatóknak.

A programok ingyenesen látogathatók.

Forrás: Urban Communications

Hozzászólások