Kedves Szülők! Cserkésztábor kicsiknek, akik még nem is cserkészek! De kedvet kaphatnak hozzá! A szervezők különösen várják az olyan 4-5. osztályosokat, akik még nem cserkészek, de szívesen kipróbálnák pár napra, milyen is a cserkész élet. Ezért is fontos, hogy minél több emberhez eljusson a tábor híre. Adjuk hát tovább, hogy mindenkit vár a Nagybugaci cserkészház!

A tábor a MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG VIII. cserkészkerületi őrsvezetőképző táborához kapcsolódik. Az őrsvezetőképző táborban 14-18 éves gyerekek sajátítják el a 6-8 fős közösség vezetéséhez szükséges ismereteket. Táborvezető: Molnár Anna (+36-30/330-20-89) – molnar.manna@gmail.com

Indulás: 2017. augusztus 15-én, kedden 9.00 órakor külön busszal a kecskeméti Piarista Gimnáziumtól.
Gyülekező: 8.45-kor Kecskeméten, a Gyenes téri parkolónál.

Költség: 6000 Ft, melyet induláskor kérünk befizetni. Ez magában foglalja az utazást, a teljes ellátást és a programok költségeit. Szükség esetén lehet kérni engedményt, de ezt előre jelezni kéne!

Felszerelés: a négy napra szükséges ruházaton és tisztálkodási felszerelésen túl szükség van hálózsákra, laticelre és az étkezésekhez szükséges eszközökre (tányér, kanál, kés, villa, pohár), valamint egy fekete pólóra. Kell még diákigazolvány és a TB-kártya száma.

Helyszín: A táborhely a Kiskunsági Nemzeti Parkhoz közel, a bugaci ősborókása mellett délre pár száz méterre, a Nagybugaci cserkészházban lesz. Az épülethez tartozik férfi és női mosdó, zuhanyzó, valamint konyha. A sátrainkat a ház melletti réten fogjuk felverni.

Programok: kirándulás, kézművesség, meseerdő, akadályverseny, számháború, méta, minden este tábortűz.

Étkezés: az utazáshoz mindenki két étkezésre elegendő élelmet hozzon magával. Vacsora már a táborban lesz, ezt követően pedig napi ötszöri étkezést biztosítunk.

A tábor folyamán a gyerekek mobiltelefont csak korlátozottan használhatnak. Kérjük, csak este 20.00 és 21.00 óra között keressék őket telefonon, illetve ekkor várják hívásukat!

Visszaérkezés: augusztus 18-án, pénteken 11.00 órára a kecskeméti Piarista Gimnáziumhoz.

Jelentkezés: 2017. július 1-ig, az ITT megtalálható internetes űrlapon. Ha kérdése van, keresse bizalommal Molnár Annát! 30/330-20-89 – molnar.manna@gmail.com – Jelentkezéskor a szervezők praktikus tanácsokat adnak a gyerekeknek és a szülőknek, hogy mit hogyan érdemes csomagolni. Ha valamelyik kisgyermek gyógyszert szed, feltétlenül írja fel egy papírra és adja oda a szervezőknek.

 

Nagy kaland várja tehát a kicsiket!

Ezen a nyáron eldőlhet, ki szeretne cserkész lenni, és ki a legény a gáton!

 

Jelentkezés tehát ITT !!!

 

 

 

Hozzászólások