2018. november 15-én, csütörtökön 18.00 órakor a kecskeméti Piarista Gimnázium dísztermében Wass Albert író tiszteletére a névnapján zenés irodalmi műsort rendez a Hírös Rovókör és a Hírös OlWASSókör civil szervezetek és támogatók segítségével.

A jótékonysági rendezvényre várnak minden hazáját és szűkebb pátriáját, Kecskemétet kedvelő jó magyar embert, aki szívesen csatlakozik ahhoz a kezdeményezéshez, hogy Kecskeméten Wass Albert emlékmű állíttassék. A rendezvény adományait erre a célra fordítják a szervezők, a fellépők pedig ingyen nyújtják tudásuk és művészetük legjavát a kedves közönségnek.

Az előadók névsora:

Boronkay Klára – versmondó
Gyöngyösi Szabó Katalin – versmondó
Lakó Sándor Kamarazenekar
K. Szabó Benedek – versmondó
Szabó Gellért – versmondó
Szabó Sándor – tárogatós
Szent Imre Általános Iskola kamarakórusa
Szentkirályi Tánccsoport táncosai
Szokolay Zoltán – költő, versmondó
Takács Emese Mária – tárogatós, népi énekes
Tohai Andrea Gabriella – énekes, dalszerző

A műsor után terített asztal, agapé várja a résztvevőket. Szívesen fogadnak hozzájárulásként aprósüteményt, szendvicsfalatkákat, üdítőt vagy ásványvizet a választék bővítésére. Jóízű baráti beszélgetés zárja a programot, ahogy az eddigieket is, amelyek azért szerveződtek, hogy megteremtsék az anyagi lehetőséget Wass Albert szobrának elkészítéséhez és felállításához! Aki nem tud eljönni a műsorra, de szeretne kisebb-nagyobb összeget adományozni e nemes célra, íme a számlaszám:

Wass Albert számla: 50800128-15550642
Ide várják az adományokat Wass Albert szellemiségének ismertetéséhez, a kecskeméti emlékmű megvalósításához.

 

További információ: Csernus Lajos, +36 30 94 56 321

Hírös Rovókör, Hírös OlWassókör

 

 

Hozzászólások