A III. Barackpálinka és Borfesztivál vasárnapi programja 2018. június 24-én kihagyhatatlan műsorral várja közönségét Kecskemét főterén.

Programok:

VER-BAU NAGYSZÍNPAD
19.00 óra:  HangOverGang


20.30 óra:  Queen Project Band

KISSZÍNPAD
19.30 óra Sin Boglárka & Sipos Kíra
Sin Bogi ez alkalommal barátnőjével adja elő a mindenki számára ismerős pop-dalokat. Ének és gitár két bájos előadótól.


20.30 óra:  Promise – koncert
Promise: pop és metálzenei trió. Zenéjükben sok zenei stílus egyesül, szövegeik a szabadságról, szexről és szerelemről szólnak. Kedvelik a fúziós zenei megoldásokat.


21.45  óra: Maxisun
A Maxisun zenekart alkotó formáció a zeneipar különféle tájairól érkezett muzsikusok alkotta olyan kezdeményezés, amely a különféle zenei stílusokat, mint hip-hop, electro, house, jazz, rock, pop ötvözi. Mondanivalója tekintetében a dalszövegek az emberi élet nagy kérdéseit boncolgatják egy sajátos Maxisun-os szemüvegen, világképen keresztül.


23.00 óra:  JAGGERS
A legismertebb rock és alternatív zenék mellett saját dalokkal érkezik a 2008-ban alakult, azóta is folyamatosan lendületben levő rockbomba.

További programok a főtéren

MESESZÍNPAD
11.00-18.00 óra:  TEKERGŐ- JÁTSZÓ – TÉR. Izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak! A TEKERGŐTÉR egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér, ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak, és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni – forgatni – húzni – tolni – billenteni – fújni – és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált.


18 óra: HORGÁSZNI TILOS! – a Tintaló Társulat utcaszínházi előadása Volt egyszer egy ember, aki szeretne kicsit horgászni. Ehhez egy olyan helyet választ, ahol egy elhagyott világítótornyon kívül más nincs is. Csak egy tábla, amin ez áll: HORGÁSZNI TILOS! De balszerencséjére egy szellem is lakik a toronyban.

 

Jó szórakozást a programokhoz!