A Baltazár Színház javára egy sor neves hazai művész tart jótékonysági koncertet a Budapest Music Centerben 2022. február 12-én 19.00 órától. Az eseményen a színház társulata is színpadra lép majd.

A Baltazár Színház 1998-ban alakult, tagjai pedig értelmileg sérült színészek.

A társulat immár 24 éve lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel. Elkötelezett munkájuk során már sokszor bizonyították, hogy a sérült emberekkel kapcsolatos előítéletek átírhatóak: színvonalas előadásaik e társadalmi csoport erejét mutatják meg, és azt, hogyan lesz általuk színesebb és gazdagabb a világ.

baltazar szinhaz

Mivel a színház anyagi lehetőségei az utóbbi időben beszűkültek, neves hazai művészek egy csoportja úgy döntött, hogy jótékonysági koncertet tart a társulat javára.

A koncerten fellép Baranyay Piroska, Dés László, Fábri Flóra, Földes Gábor, Herczku Ágnes, Jammal, Kalló Zsolt, Károlyi Katalin, Keönch László, Kováts Kriszta, Lukács Miklós, Müller Péter Sziámi, Nikola Parov, Radnóti Róza, Ránki Fülöp, Szakcsi Lakatos Béla, Szirtes Edina Mókus, és természetesen a Baltazár színészei is.

A műsort Krizsó Szilvia vezeti majd.

Ezen az estén minden művész ingyen játszik, és a BMC is támogatja az eseményt. Így a nézők a teljes bevétellel a Baltazár Színházat segítik.

Forrás: Baltazár Színház

 

Jegyek itt kaphatók.

További információk a Baltazár Színházról

További információk a Budapest Music Centerről

Hasonló cikkünk:

A világot tartó oszlopok – A Baltazár Színház új előadása

 

Hozzászólások