Ma már elvárás, hogy igényes és jól ápolt legyen a férfi arcbőr is, és szerencsére a drogériák polcán egyre több kitűnő bőrápoló szert találhatnak a férfiak is. Aki pedig nem csupán a divatnak szeret hódolni, hanem bőre egészségére is ügyel, az előszeretettel választ olyan kozmetikai terméket, amely a szervezet természetes egyensúlyát is segít megőrizni.

weleda ferfi1
A Weleda borotvakrém tartós és krémes habbal segíti elő a kíméletes, alapos borotválkozást. A benne lévő árvácska, kecsketej és mandulatej kivonatai pedig ápolják és védik a borotválkozás miatt igénybevett bőrt. Borotválkozás után lehet frissítő és élénkítő arcvizet, vagy ápoló és nyugtató balzsamot is választani, kinek-kinek ízlése vagy bőrének érzékenysége szerint. Az élénkítő arcvíz amúgy használható borotválkozás előtt és után is. Borotválkozás előtt használva megemeli a szőrszálakat. Borotválkozás utáni használatával a mirha és a hamamelisz kivonatnak köszönhetően frissíti és élénkíti a bőrt. Kellemesen friss illatú és fertőtlenítő hatású.

Ha viszont mégis inkább a balzsamra esik a választás, akkor a benne lévő kamillakivonat és mirha kíméletes módon ápolja az igénybevett bőrt. A hűsítő és hidratáló hatású aloe vera zselé, valamint az értékes jojobaolaj védik a bőrt a kiszáradástól, puhává és selymessé varázsolják.

weleda ferfi2

A férfiak bőrének is szüksége van bőrtípusuk szerint hidratálásra, vagy éppen gazdagabb táplálásra. Érzékeny bőrre ajánlott az a hidratáló krém, mely könnyedén beszívódik és selymessé teszi a bőrt. A szezámolaj és a jojobaolaj ápolják, a méhviasz és a carnauba viasz védik a bőrt a környezeti hatásoktól.  A hibiszkusz kivonat megőrzi a bőr nedvességtartalmát és megelőzi a feszülő érzés kialakulását. A természetes illóolajoktól pedig ellenállhatatlanul friss illata lesz a krémnek, s ezáltal a bőrnek is.

Normál és száraz bőrű férfiak számára is van ajánlata a Weledának. Az intenzív bőrápoló krém a benne lévő varázsmogyoró és hibiszkuszgyökér kivonattal a bőrt hosszan tartó nedvességgel ajándékozza meg, a feszülő érzés hatékonyan megelőzhető. Az ökológiai termesztésből származó kakaóvaj, shea vaj és jojoba megőrzik a természetes védelmi funkciókat és a bőr egyensúlyát. A természetes illóolajok frissítően hűvös illatot kölcsönöznek.

www.weleda.hu
www.facebook.com/WeledaHungary

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások