Maria Bloom angol nyelvű, élő hangszeres, kreatív foglalkozásai olyan jó hangulatban telnek, és olyan szórakoztatóak, hogy a kisebbeknek fel sem tűnik, hogy idegen nyelven zajlik a játék. Buborékok repkednek és szivárványkendők lengedeznek, kicsi bábok “szólalnak meg”, minden èrzèkszervet bekapcsolnak, miközben játszva, könnyedén tanulják meg a gyerekek: How do you do?

Ez alkalommal a Halloween ünnepkörèhez tartozò mondòkàkkal, csillogò tökkel ès ejtöernyöben szàllò levelekkel kèszülünk, ès a kazoo hangszerrel játsszuk az Incy-wincy pòk dalàt.

Szeretettel várjuk angol nyelvű hangszeres, bábos foglalkozásainkra a 0-5 éves korú gyermekeket szüleikkel együtt. Kicsiknek és nagyobbacskáknak is szórakoztató program.

Maria foglalkozásai évek óta népszerűek Kecskeméten és környékén. Maria pedagógusként, sok-sok évi külföldön tartózkodás után (London, Szingapúr), vegyes házasságban élve rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik a kétnyelvű gyermekek nevelése terén is.

A foglalkozások ideje: Minden kedden 16.30-17.30.

 

music-with-maria0

 

A foglalkozások helyszíne a Leskowsky Hangszergyűjtemény földszinti STÚDIÓ nevű oktató és foglalkoztatóterme megközelíthető a Rákóczi útról. Babakocsi elhelyezése a Súdióban megoldható. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Alkalmi belépőjegy: 1000 Ft (1 gyermek+1 kírérő)
Testvéreknek: 1000 Ft (1 gyermek + 1 kísérő) + 500 Ft (minden további gyermek)
Bérlet (8 alkalom): 7000 Ft (1 gyermek+1 kísérő)
A bérletek 2017. január 31-ig érvényesek.

Bérletek és alkalmi jegyek nyitvatartási időben a Hangszergyűjtemény-ben (volt Városi Mozi, főlépcső mellett jobbra) vagy a foglalkozások alatt a helyszínen a STÚDIÓ-ban (volt Városi Mozi Rákóczi úti oldala) megvásárolhatók.

Információ: Madla Anett 70/506-3576