A Bajai Fiatalok Színházának tavaly bemutatott különleges vígdrámája, a „HozzáTartozók” elérkezett utolsó előadásához. Egy különleges apropó is színesíti a darabtemetést, hiszen vendégünk lesz a mű szerzője, Lackfi János kortárs magyar író, akivel az előadás után egy közönségtalálkozó keretében Pethő Attila beszélget majd.

bajai-lackfi0

Társulatunk újszerű előadása kicsit más húrokat penget, mint az eddig megszokott darabok. A Lackfi János novelláiból összeállított vígdráma bábos elemekkel gazdagítva mutatja be egy megszületendő gyermek életét az édesapja szemével. Megerősít bennünket abban, hogy életünk látszólag hétköznapi eseményei is nagy fontossággal bírnak, ha megtanuljuk értékelni őket.

Lackfi János a kortárs magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja. A 45 éves, igen sokoldalú alkotó (költő, író, műfordító, tanár, Nyugat-kutató, fotós) méltán vált népszerűvé, ismertté és elismertté. Munkásságát (versek, drámák, regények, műfordítások) számos ösztöndíjjal, kitüntetéssel jutalmazták, köztük a József Attila-, Déry Tibor- és Prima Primissima-díjjal.

A „HozzáTartozók” című előadás révén látványos és érzelmekben gazdag estére számíthat a néző, ha ellátogat a Bácskai Kultúrpalotába.

Szereplők:
Apa – BALOGH ILLÉS
Lány – SIPOS KATALIN
Férfi – FARÁDY LÁSZLÓ

Közreműködnek:
ZSEBI EMMA (orvos; árnyjáték)
GÖBL GABRIELLA (árnyjáték)

Rendezte:
TÓTH-KISS HAJNI

Az utolsó előadás időpontja:
2016. december 2., péntek, 18 óra

Jegyek válthatók a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában
(Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341)
Jegyár: 1300,- Ft

SOK SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES KÖZÖNSÉGÜNKET!

 

 

Hozzászólások