Összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek mozi premierjére nagyon sokan várnak.

Bár már igencsak az év második felében járunk, a mozi még mindig sok izgalmat tartogat a filmek szerelmeseinek. A nyári nagy filmdömpingnek lassan vége, ilyenkor elsősorban az akciófilmeké és az animációs történeteké a főszerep, a könnyed kikapcsolódásé, ami valószínűleg sok embert a légkondicionált termekbe csábít a nyári hőségben.

Ősszel inkább teret kapnak a drámák és a művészfilmek, de ahogy közeledünk a mozipénztárak által másik kritikusnak tartott periódushoz, a karácsonyhoz, úgy növekszik meg újra a közönségkedvencek száma is. Visszatér James Bond és az Alkonyat vámpírjai, de új filmmel jelentkezik Nicolas Cage, Jude Law és Tom Cruise is.

 

 

Stolen– Nicolas Cage legalább hat éve nem csinált egy épkézláb filmet, de új thrillerje jónak ígérkezik. És mivel ő Nicolas Cage, megérdemel még egy esélyt.

House at the end of the Street– Nem biztos, hogy akkor is ennyit írnának erről a horrorról, ha nem Jennifer Lawrence lenne a főszereplő, akit mostanában alaposan felkaptak. Az előzetes mindenesetre kellőképpen ijesztő, a műfaj kedvelői biztosan szeretni fogják.

Hotel Transylvania– A címe alapján horror is lehetne, pedig egy meséről van szó. Drakula szállodát üzemeltet, ahol az összes horror karakter és szörny nyugodtan pihenhet. A baj csak az, hogy Drakula lánya egy véletlen odatévedő halandóba lesz szerelmes.

 

Elrabolva 2– A sikeres első rész után Liam Neeson visszatér.

 

Az Argo-akció– Egy lebilincselő igaz történet. Ben Affleck rendezett filmet az iráni forradalom alatti túszdrámáról.

Skyfall– James Bond legújabb küldetése. A 007-es ügynököt ezúttal is Daniel Craig alakítja.

Alkonyat- Hajnalhasadás 2– Ezzel a filmmel vége az Alkonyat sorozatnak, ennek bizonyára sokan örülnek majd, a rajongók viszont szomorkodhatnak.

Anna Karenina– A klasszikus történet egy újabb feldolgozása, ezúttal angol színészek tolmácsolásában: Keira Knightley, Aaron Johnson, Jude Law és Matthew Macfadyen, hogy csak néhány nevet említsünk.

Jack Reacher– Az amerikaiak egyik kedvenc bestseller írójának, Lee Child-nak történetéből, a Csak egy lövésből készült film. Child állandó hősének, Jack Reacher-nek a bőrébe Tom Cruise bújik.

Hozzászólások