Mit kell tudnunk a cégalapítás menetéről? Több olyan apró részlet is van, amin nagyon sok múlik. Az elhatározás megszületése sajnos még nagyon kevés ahhoz, hogy elindulhasson a saját vállalkozásunk, illetve létrejöjjön a saját cégünk.

Mielőtt belevetnénk magunkat a piaci létezésbe, nem árt felmérni, hogy mi vár ránk. És bár lehet, hogy az ötletünk az anyukánk szerint olyan unikális, mint mi magunk, jobb nem csak erre az egyetlen véleményre alapozni. A cégalapítás alapja ugyanis egy jó ötlet.

 

cegalapitas

A romantikus elképzelések ebből a körből kimaradnak, hiszen például egy cukrászda nyitása sem csak rózsaszín máz és hab, hanem komoly fizikai munka, rengeteg számolás a megfelelő összetevőkkel és az árakkal, sakkozás a kínálattal. A vállalkozás indítása, egy cég alapítása komoly feladat, de ezzel nem kell feltétlenül egedül szembenéznünk.

A Logosz iroda több szolgáltatásával is azon dolgozik,, hogy akik arra adják a fejüket, hogy vállalkozókká legyenek, könnyebb dolguk legyen. Országszerte 21 irodája található a cégcsoportnak (Budapest, Kecskemét stb.), ahol a cégalapítás mellett a székhelyszolgáltatás is elérhető.

Székhellyel minden vállalatnak, cégnek vagy vállalkozásnak rendelkeznie kell. Ennek megfelelő tulajdonnal, bérleménnyel nem mindenki rendelkezik, így a hivatalos iratok megőrzésére két lehetőség marad. Az otthoni székhely megjelölésével az otthoni tárolásuk, illetve a székhelyszolgáltatás igénylése. Utóbbi lényegesen jobb választás, hiszen sok kellemetlenségtől kíméli meg az embert.

A cégalapítás menetével kapcsolatban hasonló bizalommal fordulhatunk a cégcsoport hozzáértő munkatársaihoz, hiszen adódnak jócskán kérdések, amikor belevágunk a folyamatba. A megfelelő adózási forma, a legideálisabb cégforma, ezek mind olyan kérdések, amikre nem biztos, hogy egyedül is megtalálnánk a megfelelő választ. De a tapasztalat és a szakértelem hozzáadásával végül elindulhatunk a siker útján a saját cégünkkel.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások