Folytatódik az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület és az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola “Mit egyen a család – Fókuszban az ételallergia” című közös programsorozata, mely az EFOP 1.2.1. pályázati támogatásnak köszönhetően valósul meg. Ezúttal a táplálkozás mögötti lelki okokat vizsgáljuk, a táplálkozás hatásait – elsősorban a gyermekek – viselkedésére.

Hogyan hat étrendünk viselkedésünkre, súlyunkra? Milyen lelki okok állhatnak a hízás, a túlzott cukorfogyasztás és a magatartászavar hátterében? Ezeket a témákat boncolgatjuk, és persze most is minden alkalommal tanulhatunk főzési praktikákat, elkészítési módokat és sok-sok információt menüről, alapanyagokról és ételekről.

A résztvevők közreműködhetnek az ételek elkészítésében, elsajátítva annak minden csínját-bínját. A szakmájukban elismert előadókkal, szakácsokkal és táplálkozási szakértők bevonásával 2018. novemberében és decemberében hirdetett program péntekenként 17:00-19:00-ig tart Kecskeméten, mely ingyenesen látogatható az érdeklődők számára. Férőhelyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.

Jelentkezését leadhatja a https://www.ohanagasztro.hu/kurzusaink weboldalon keresztül a „Mit egyen a család?- fókuszban az ételallergia” képre kattintva.

Az egyes alkalmak külön-külön is látogathatók. Szabad férőhely esetén jelentkezését visszaigazolják. Amennyiben elfoglaltságából adódóan mégsem tudna eljönni a kiválasztott kurzusra, jelezze a szervezők felé, ne vegye el a részvétel lehetőségét mástól.

  

Mivel a programsorozat az Európai Unió támogatásával valósul meg, az ingyenes kurzuson való részvétel előfeltétele egy ESZA kérdőív kitöltése, és a helyszínen történő leadása. A programsorozat témáinak változtatási jogát a szervezők fenntartják.

 

 

Hozzászólások