Egyre többet hallani mostanság a gamer székekről, az irántuk való érdeklődés fokozatosan nő. Vajon mit tudnak ezek a székek, és mitől másabbak, mint a hagyományos irodai forgószékek?

gamer szek
A gamer székek legfőbb tulajdonságai

Az ilyen típusú széket elsősorban gamereknek, a videójátékok kedvelőinek találták ki. Mivel számukra rendkívül fontos, hogy jól teljesítsenek a játék, a versenyzés közben, minden használandó eszközük ehhez idomul.

A legmodernebb egér és a világító billentyűzet mellett valóban szükségük van egy ergonomikus forgószékre is. Mivel több óra hosszán át ülnek a gép előtt ezek a játékosok, egészségük megóvása érdekében ajánlatos számukra a játékokhoz tervezett szék beszerzése.

A gamer székeknek strapabírónak kell lenniük, megfelelő fejtámasszal rendelkezniük, és fontos még az is, hogy a karfa és a háttámla állítható legyen. És amiben leginkább eltérnek a többi irodai forgószéktől: háttámlájuk akár 180 fokban is hátradönthető, így ha kell, pihenésre is használhatják.

A gamer székek kinézetükben is mások, mint a főnöki székek: menő dizájn jellemzi őket.

Kinek érdemes gamer széket vásárolni?

Bár sok a hasonlóság az irodai székek és a gamer székek között, azt azért el kell mondanunk, hogy sok felső kategóriás forgószék nem rendelkezik annyi felszereltséggel, mint egy középkategóriás gamer szék. Éppen ezért nem csak gamerek érdeklődnek élénken e trendi bútorzat iránt.

A gamer székek szinte tökéletesek: vázuk kellően rugalmas, hiszen arra tervezték őket, hogy huzamosabb ideig üljenek rajtuk.

A gamer székeknél prémiumminőségű, formatartó szivacsozással találkozhatunk, a bőr kárpit is elsőrendű. Akik valóban sokat ülnek a gép előtt, tudják, ez mekkora értékkel bír.

A székre csak egyszer kell beruházni, tartóssága miatt éveken át használhatjuk. Az Office Plaza akciós termékei között mindig található gamer szék, melyet kedvező áron lehet megvásárolni, így érdemes szétnézni ennek az irodai székeket forgalmazó áruháznak a honlapján. Ráadásul ők az összeszerelésben is tudnak segíteni tapasztalt szakembereik révén.

Mitől olyan menő egy gamer szék?

Ami miatt nagyon kedveltek a gamer székek, az az egyedülálló megjelenésük. Mivel az első változatok a Need For Speed nevű autóversenyzős játékhoz köthetők, a gamer székek ilyen külsőt kaptak. Beleülve úgy érzi magát az ember, mintha versenyautóban ülne.

Bár épp a menő dizájn, az élénk színvilág az, ami miatt sok cégvezető nem meri főnöki székként használni a gamer széket. Egy visszafogott irodába, szolídabb kinézetű tárgyalóba valóban nem való.

A gamer székek még attól olyan egyediek, hogy a háttámlájuk mindig magas, és gyakran beépített lábtámasszal készülnek. A több ponton állítható deréktámasz és a levehető fejtámla egyes darabok esetében még egyedibbé teszi a széket.

Legyen szó otthoni munkavégzésről, játékról vagy irodai számítógépes munkáról, ha valaki sokat ül a gép előtt, és kedveli a modern, trendi irodabútorokat, válassza az ergonomikus gamer széket!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások