A kialakult helyzetre való tekintettel a Miskolci Nemzeti Színház úgy döntött, hogy nem szeretné színházélmény nélkül hagyni a közönséget. Az érettségire készülő diákoknak is szeretne segítséget nyújtani. Éppen ezért minden héten csütörtökön elérhetővé teszi korábbi előadásainak egyikét.

szinhazelmeny a kepernyok elott

Jövő héttől kezdődően a Miskolci Nemzeti Színház előadásai otthonaikba költöznek! A nagy érdeklődésre való tekintettel korábbi előadásai közül válogatott a teátrum, hogy ezekben a nehéz időkben se maradjanak színházélmény nélkül a nézők. Az első előadás az érettségire készülő tanulóknak is kedvez. A tavalyi évad egyik nagy sikere, a Rusznyák Gábor adaptációjában és rendezésében készült Édes Anna lesz. Jövő héten csütörtökön, március 26-án 19:00 órától láthatnak a Miskolci Nemzeti Színház Facebook-csatornáján.

Minden előadás felvétele 24 órán keresztül lesz elérhető, így az is meg tudja nézni, aki abban az időpontban lemaradt róla. Az online vetítések minden héten azonos időpontban, csütörtökönként 19 órától láthatók. Érdemes követni a színház közösségi oldalait (Facebook, Instagram), ahol minden héten értesítést kapnak, melyik lesz a következő meglepetés előadás, melyet otthonuk kényelméből nézhetnek.

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

Fotó: Éder Vera

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások