A dekorációs elemek egész tárháza vár téged, ha úgy döntesz, hogy a tavaszvárás vagy a húsvét alkalmából megszépíted az otthonodat. Ezek között találod a nyomtatott táblácskákat is, amik sokféle dekorációhoz passzolnak.

A táblák nagyon változatos formában készülnek. Vannak egészen kicsi, közepes és nagy méretűek is, és a rajtuk szereplő minták is sokféle témához kapcsolódnak. Ebből adódik, hogy jóformán mindig találhatunk olyat, ami tökéletesen illik az alkalomhoz.

Pontosan mit is tudsz díszíteni velük? Hol mutatnak a legjobban? Most ezekre a kérdésekre adunk válaszokat, hogy inspirációt adjunk neked, és ellássunk egy-két izgalmas ötlettel.

tablacskak
A kopogtatók hangsúlyos elemei a táblácskák

Az ajtódíszek kedvelt dekorációs elemek, készülhetnek fatáblából, koszorúból vagy horgolt alapból is. Igazán tavaszias hangulatot lehet kelteni velük, ha egy kis zöldet is teszünk rájuk. A növények, virágok, szárított termések remekül passzolnak hozzájuk.

Ha valami extrával is fel szeretnénk dobni őket, akkor a nyomtatott táblácskák remek megoldást jelentenek. Gyakran érkeznek vendégek hozzád? Akkor a “Már vártalak!” vagy az “Isten hozott!” feliratú táblák közül is választhatsz. Nem jellemzőek a gyakori látogatások? Akkor számodra remek választás lehet a tábla “Édes otthon” felirattal.

Láttad már a Minikék nyomtatott táblácskákat? Az oldalon nagyon sokféle változatot találsz. Nemcsak olyat, ami kopogtatóra való, hanem olyanokat is, amiket asztaldíszbe, falra vagy akár ajándékra lehet tenni.

Húsvéti kellékek is lehetnek belőlük

A kedves mintával ellátott táblák a húsvéti dekorációk fontos elemeiként is funkcionálhatnak. Ha például kibélelsz egy dekorálható dobozt tűzőhabbal, nemcsak növényeket vagy szárított terméseket szúrhatsz bele, hanem akár fatáblára nyomtatott húsvéti nyuszifigurákkal is dekorálhatod.

Természetesen nemcsak nyuszikból választhatsz. Kerti szerszámok és virágok is készülnek fatáblából, sőt, még a tündérajtót formáló fatáblácska is rendelkezésre áll. A felhasználásukkal egy aprócska mesevilágot hozhatsz létre asztal- vagy ablakdísz formájában.

Szuper ötlet, ha a húsvéti tojásoknak fészket készítesz például egy kisebb kosárban, és ezekkel a fatáblácskákkal teszed tökéletessé az összképet. A gyerekek odáig lesznek érte.

A csomagolást is remekül feldobja

Amikor ajándékozásra kerül sor, akkor a csomagolással ízléses formában tudjuk átnyújtani szeretteinknek a meglepetéseket. Ilyenkor is jó szolgálatot tesznek a nyomtatott fatáblácskák, hiszen nagyon szépen mutatnak a csomagon.

A kedves motívumokkal ellátott változatok ebben az esetben is jó választások, de vannak olyanok is, amiken az ünnepnek megfelelő feliratok szerepelnek. Ilyen például a “Sok szeretettel!”, a “Boldog születésnapot!” vagy a “Boldog névnapot!” tábla. Akár egyedi felirattal is kérheted őket attól függően, hogy kit és milyen alkalomból ajándékozol meg. Nézz körül, biztosan megtalálod a legjobbat!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM