Az Állat és Ember Állatvédő Egyesület felhívása

Csodálatos gyerekkorod van, ha egy szerető négylábú társaságában fedezed fel az élet dolgait, odabújhatsz a szőrös bundához, amely mindig megvigasztal, a baráthoz, akinek nem kell, hogy szép legyél és ötösöket hozz ahhoz, hogy szeressen. Sokunk életében a legszebb élmények, emlékek talán ezekhez az önzetlen, szerető társakhoz köthetők, és soha nem felejtjük el őket. Lehet persze, hogy Neked a halad, a teknősöd, vagy a tengerimalacod ez az igaz barát!

Ha ezen kívül még rajzolni is szeretsz, és méltó emléket kívánsz állítani egy ilyen barátságnak, vagy megmutatni szeretetedet a barátod iránt, ragadj ceruzát, zsírkrétát vagy ecsetet, és örökítsd meg kétlábú vagy négylábú háziállataidat. Hogyan él nálatok? Milyen közös élményeitek vannak/ voltak? Az elkészült képeket az alábbi címre küldjétek:

Pestújhelyi Közösségi Ház – 1158 Budapest, Szűcs István u. 45.

A borítékra feltétlenül írjátok rá: „Mert ő is a mi családunk tagja!”, a levélbe írjátok bele a neveteket, a kép címét és azt, hogy óvodások, alsó tagozatosok vagy felső tagozatosok vagytok-e.

Mindhárom kategóriában az egyesület tagjai és a közösségi ház dolgozói azt a három alkotást fogják díjazni, amelyik szerintük a legjobb, legszebb, legötletesebb vagy legkifejezőbb.

A beküldési határidő: 2012. szeptember 20.

Az eredményhirdetésre 2012. szeptember 29-én az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület által megrendezésre kerülő Állatok Világnapja rendezvényen kerül sor a Pestújhelyi Közösségi Házban (Budapest, 15. ker. Szűcs István utca 45.), ahol a beérkezett műveket kiállítás keretében nézhetitek meg. A kiállításon csak az A4-es formátumú műveket tudjuk bemutatni, a zsűrizésnél azonban – hiszen nem akarjuk az alkotókat korlátozni -, a kisebb és a nagyobb méretű rajzokat, festményeket is egyenértékűként figyelembe vesszük!

 

Jó művészkedést, és várjuk a pályaműveket!

Hozzászólások