A frekventált helyen, a bejárat közelében berendezésre kerülő Libri Butikban elsősorban művészeti albumokat lehet majd olvasgatni, amelyeket természetesen a helyszínen meg is lehet majd vásárolni. Ezen kívül az idei ősz legkedveltebb sikerlistás termékei, kortárs irodalmi alkotásai között is böngészhetnek a látogatók, így számos kitűnő szépirodalmi alkotás is várja az érdeklődőket.
Az idei Art Market Budapest fő témája a migráció, mint korunk egyik legmeghatározóbb történelmi jelensége, így a témához, önkéntes vagy kényszerű elvándorlásról, új haza kereséséről szóló történetek, ehhez kapcsolódó könyvek is megtalálhatóak lesznek a Libri kínálatában.

A Libri Csoport segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők, hisz a Fidelio Art Market Budapest címmel különszámot jelentet meg, mely az esemény hivatalos kiadványa. A kiadvány mind offline, mind online elérhető. Az esemény további támogatásaként a Libri Könyvkereskedelmi Kft. minden érdeklődő számára 20% kedvezményre jogosító kupont ad a belépő mellé, amelyet a Mammut II. Bevásárlóközpontban található Libri Könyváruházban vásárolhatnak le a látogatók.  

Forrás: Arteregó Kft.

2013. november 29.

Hozzászólások