Kulisszajárás a Kecskeméti Nemzeti Színházban a nézők számára! 2022. február 26-án, szombaton újra megtartja januárban óriási sikert aratott, telt házas nyílt napját a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. A SZÍNHÁZI SZOMBAT – CSALÁDI NAP esemény keretében Tóth Kata dramaturg vezetésével ingyenes kulisszajáráson, farsangi táncházon és improvizációs gyakorlatokon vehetnek részt a színházfanatikusok.

kulisszajaras

A SZÍNHÁZI SZOMBAT – CSALÁDI NAP a kecskeméti SZERELMI KALANDTÚRA egyik állomása, a párok matricát kapnak a részvételért.

Az érdeklődők a kulisszajárás során három különböző programra regisztrálhatnak.
  • 15:00 óra: NézőKépző Kulisszajárás – minden korosztály részére. A kulisszajárás során a résztvevők betekintést nyerhetnek a 125 éves színház történetébe és működésébe.
  • 16:00 óra: Családi táncház a farsang jegyében. Élő zene melletti tánctanítás Szegvári Júlia és Hasenfratz Mátyás vezetésével. Zenél: Inoka Győző és barátai
  • 17:00 óra: ImproFunKlub – felnőttek részére. Vállalkozó kedvű felnőtt nézőinket egy jó hangulatú, improvizációs gyakorlatokra épülő, interaktív program várja, amely a Kecskeméti Nemzeti Színház művészeinek közreműködésével valósul meg. Közreműködnek: Szabó Dorottya, Varga-Huszti Máté, Csapó Virág, Aradi Imre, Sárosi Gábor, Tóth Kata, Kürtösi Ferenc, Murár Szabina

A programok mindegyike ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szinhaziszombat@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címen lehet a választott program megjelölésével. (Egy ember akár mindhárom programra regisztrálhat.)

A rendezvényen való részvétel matricát ér a Szerelmi kalandtúrán. (Ehhez először a Szerelmi kalandtúra oldalán ITT kell regisztrálni, és kiváltani az útlevelet.)

 

A program az EMMI és az EMET támogatásával valósul meg.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Facebook

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások