A Rózsahölgyek Társasága szeretettel meghívja önt, kedves családját és barátait a Korok, viseletek harmóniája című jótékonysági teadélutánjára. A rendezvény 2019. december 7-én, szombaton 14.30-kor kezdődik a kecskeméti Katona József Könyvtár nagytermében (Kecskemét, Piaristák tere 8).

A rendezvény fővédnöke: Ramháb Mária, a Bács-Kiskun Megyei Könyvtár igazgatója, főtanácsos

Az est házigazdája: Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Régiójának ügyvezetője 

Moderál: dr. Rigó Orsolya, a kecskeméti önkormányzat Értékmegőrzési Bizottságának tagja

A program: A Korok Ruhái Társulat vidám divattörténeti bemutatója

Közreműködik: A Rózsahölgy Duó

A Rózsahölgyek Társasága a megjelenteket szeretettel várja egy csésze finom rózsateára és házi készítésű teasüteményre. Ajándéktárgyak is vásárolhatók. A tombola nyertese külföldi utazást is nyerhet. A támogatói jegyek megvásárlásával lehetővé tesszük, hogy rászoruló gyerekeken segíthessünk. Sor kerül majd a Harmónia díj átadására az arra érdemes hölgynek. 

Hogy kik is a Rózsahölgyek? Mi jellemző rájuk? A fenti fogadalom szövegéből megtudhatjuk, milyen erényeknek, szellemi és lelki kincseknek kell a birtokában lennie annak, akit Rózsahölggyé választanak. 

Legyenek vendégei a kecskeméti Rózsahölgyeknek, érezzék jól magukat szombat délután! Jótékonykodjunk együtt!

Támogatói jegyek vásárolhatók 2.000 Ft-ért a Magyar Máltai szeretetszolgálat kecskeméti csoportjánál, valamint Weninger Endrénét, a Montázsmagazin tulajdonosát is kereshetik ez ügyben. (Telefon: 06-30-601 9246)

 

 

Hozzászólások