Kecskeméten először a Hírös Város Turisztikai Központban mutatkozik be a szekszárdi Magyarországi Német Színház. Ebből az alkalomból a szervezők bérletet is összeállítottak a kecskemétiek számára, ugyanis januárban és márciusban is érkezik majd egy-egy fergeteges előadás. A Deutsche Theater címet viselő konstrukció két könnyed vígjátékot tartalmaz.

A szekszárdi Deutsche Bühne Ungarn Magyarország egyetlen professzionális német nyelvű színháza, anyanyelvi előadókkal, 30 éve nyitotta meg kapuit. A színház széles repertoárt vonultat fel, az évadot tematikusan szerveződő előadásokkal építi fel, amely minden korosztály igényeit igyekszik kielégíteni. Sokszínűségéről tanúskodik, hogy a magyar szöveg vetítésének köszönhetően a németül nem tudó közönség számára is elérhetővé teszi a színházi élményt.

2019. január 15-én 19 órai kezdettel kerül színre Kecskeméten A miniszter félrelép című bohózat. Ray Cooney darabját Britta Kristina Schreiber rendezte, a színpad- és jelmeztervező Franziska Harbort. Ehhez a fordulatos, zajos eseményekkel teli vígjátékhoz a színészek mellett néhány vendégművész is érkezik a társulattal, mint a főszereplő, Robert Martin, valamint Sípos Eszter és Anton Pohle. Az előadás időtartama:125 perc szünettel.

A bérlet második előadása 2019. március 19-én 19 órai kezdettel folytatódik, ahol Matthieu Delaporte és Alexandre de la Patellière vígjátékának, a Hogyan nevezzelek? című előadását láthatja a nagyérdemű. Rendező: Tömöry Péter. A francia humorral fűszerezett darab túlmutat egy könnyed esti vígjátékon: azt is feszegeti, mennyire vagyunk mi, emberek a klisék foglyai, tudatában vagyunk-e ennek egyáltalán, és vajon készek vagyunk-e túllépni az általuk felállított határokon.

A 2019 januárjában induló előadássorozatra szóló bérleteket a Hírös Város Turisztikai Központ irodájában lehet megvásárolni. Az előadás időtartama: 105 perc

Az előadások német nyelven, magyar nyelvű felirattal láthatók. A bérlet mellett jegyvásárlására is van lehetőség.

Deutsche Theater bérlet ár: 6.000,-Ft
Jegyár előadásonként: 3.500,-Ft
Diákbérlet ár: 4500,-Ft
Diákjegy ár: 2500,-Ft

Információ:
Hírös Város Turisztikai Központ
6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.
Tel: 06/76 501-176
info@hiroskozpont.hu
www.facebook.com/hiroskozpont
www.hiroskozpont.hu
Nyitva tartás: kedd-péntek 13:00-17:00

 

 

Hozzászólások