Kalazancius-bál – A Piarista Iskola szülői munkaközössége tizedik alkalommal rendezte meg hagyományos jótékonysági rendezvényét. A fővédnök Bábel Balázs érsek atya és Görbe László SchP plébános, a konferanszié Csabai Lili volt, a bál szervezői pedig az SzMK tagjai Dr. Bíró Györgyi SZMK elnök vezetésével. 

 

vipasztal

 

A Czollner téri sportcsarnokban szervezett bálnak több mint 250 résztvevője volt. Soraik között díszvendég is ültek, valamint hat piarista atya és sok-sok pedagógus kolléga. Részt vett továbbá Mák Kornél alpolgármester és Labancz Zsolt tartományfőnök is.

A rendezvény köszöntőkkel, beszámolókkal kezdődött, majd a Kecskemét Táncegyüttes fellépését láthatta a közönség. A báli mulatsághoz a remek zenéről a Casino zenekar gondoskodott. A tombolasorsolásban gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A terített asztalra kerülő finomságok a Piarista Iskola konyháját dicsérik.

 

neptanc

 

A bál fővédnöke, háziasszonya és főkoordinátorai mellett hálás köszönet illeti mindazokat a szülőket, tanárkollégákat, technikai munkatársakat és diákokat, akik nagylelkűen közreműködtek a bál megszervezésében.

A rendezvény kapcsán befolyt adományokat a szülői közösség által kitűzött céloknak megfelelően a Piarista Iskola tagozatainak (gimnázium, kollégium, általános iskolai alsó- és felső tagozat, valamint óvoda) nevelési, oktatási céljaira, valamint iskolánk diákönkormányzatainak a programjaira fordítják. Köszönet illeti a szülők, osztályközösségek által felajánlott sokféle adományt, és minden kedves vendéget, aki jelenlétével megtisztelte a Piarista Iskola jubileumi jótékonysági bálját.

 

terem

 

A Kalazancius-bál kiemelt támogatói voltak:

  •  Aqua Spa Wellness Hotel Cserkeszőlő
  • Attila virágszalon
  • Ásatás Kft.
  • Fejedelmi Pékség Március 15. utcai boltja
  • Malommozi Kft.
  • Szentkirályi Ásványvíz Kft.

 

Hozzászólások