Jótékonysági koncert a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány javára – Barabás Lőrinc és zenészbarátai 2017. december 21-én 19.00 órakor jótékonysági koncertet adnak a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány javára az Ellátóházban.

A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány legfontosabb célkitűzése a gyerekek egészséges szellemi és fizikai fejlődése, gyógytorna és úszásoktatás támogatása. Az Alapítvány szárnyai alól olyan közéleti személyiségek kerültek ki, mint a paralimpikon Pásztory Dóri, a triatlon világbajnok Boronkay Péter, vagy a népszerű trombitaművész-zeneszerző, Barabás Lőrinc.

A trombitás és barátai különleges koncerttel támogatják az Alapítvány célkitűzéseit, a Barabás Lőrinc Live Act két nagyszerű dobossal, Delov Jávorral és Mihalik Ábellel, valamint Biljarszki Maxim médiaművésszel egészül ki.

A jótékonysági koncert alatt gyűjtött adományokat a szervezők teljes egészében a Végtaghiányos Gyerekekért Alapítvány céljainak megvalósulására fordítják!

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző egyedi műsora a 2015-ben megjelent Elevator Dance Music és a 2013-ban megjelent Sastra című lemezek koncepcióira épül. A művész billentyűkön, trombitán és laptopon egyedül szólaltatja meg dalait, feldolgozásait. A groove-os, ritmusos tánczenétől a komolyzenei utalásokig a hangszínek és stílusok egyvelege, a ritmikus témák, arpeggiok egy sokoldalú zenei előadássá állnak össze. Mindez egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül.

Helyszín: 1074 Budapest, Dob utca 19. ELLÁTÓHÁZ

Jegyek: Csak a helyszínen – 2000 Ft

Barabás Lőrinc – trombita, elektronika, billentyűk
Delov Jávor – dob
Mihalik Ábel – dob
Biljarszki Maxim – visual

Facebook esemény:

 

 

 

Hozzászólások