Meghívó – Egy különleges koncertsorozat, egy csoda által részese lehetsz a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány 25. születésnapján, valamint a Nem Adom Fel Együttes születésnapjával egybekötött  programoknak a kedvenceiddel.

A Jobb Velünk A Világ koncertsorozat lényege, hogy egy olyan lehetőséget kapj a segítségnyújtására, ami közben szórakozni is tudsz. Légy részese Te is 2018 legnagyobb jótékonysági eseményének!

Ezen az alkalmon ünnepeljük a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány elindulásának 25 éves jubileumát, és a Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Jobb Velünk a Világ! rendezvénysorozat 10 éves évfordulóját. Ezt az invitálást pedig vedd úgy, mintha egy különleges születésnapi zsúrra hívnánk el, ahol osztozni szeretnénk Veled az örömünkben!

A programban méltán híres és elismert előadók, Böjte Csaba atya nevelt gyermekeivel közösen lépnek fel. A teljesség igénye nélkül: Edda, Republic, Ferenczi György, Pintér Béla, Presser Gábor, Szikora Róbert és még sokan mások…

A jubileumi rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna
Időpontja: 2018. szeptember 13. 19:00 óra

Jegyek: 3000 Ft/fő, A jegyek árából befolyt összeg Böjte Csaba testvér Szent Ferenc Alapítványában felnőtt fiatalok szakmatanulását támogatja.
Jegyterjesztés: Broadway Jegyiroda
Jegyek közvetlenül megvásárolhatók ITT. Telefonon is: 2018-09-13-19-00

A rendezvény 30 másodperces szpotja ITT látható.

Jobb velünk a világ 2018. szeptember 13

BÖJTE CSABA – ARÉNA 2018: https://www.facebook.com/events/211751702802734/

Közzétette: Nem Adom Fel – 2018. augusztus 19., vasárnap

Az eseményt megtalálod a facebookon is, kérjük, hívd meg ismerőseidet is!

Szeretettel vár mindenkit
a DÉVAI SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY és a NEM ADOM FEL ALAPÍTVÁNY

 

 

Hozzászólások