A Wojtyla Ház pódiumának következő vendégei a Jóban Rosszban című teleregény szereplői: Nagy Rebeka, Bozsó Péter és Posta Lajos lesznek. A beszélgetés 2016. március 21-én 11.30-kor kezdődik. Beszélgetőtárs: Borzák Tibor.
rebeka2

 

Nagy Rebeka, a Jóban Rosszban új szereplője Halmos Adélt, a nyomozóként dolgozó Gabi (Pikali Gerda) lányát játssza. A történet szerint a szülők elváltak, az anya csak most próbálja helyrehozni a kapcsolatát tizenhat éves lányával, kevés sikerrel. Adél ugyanis igazi kamaszlány, minden ellen lázad, és semmilyen balhétól nem riad vissza. Adél alakítója azt is elárulta, hogy nehéz volt neki ellenségesnek és igazságtalannak lenni sorozatbeli édesanyjával, hiszen Pikali Gerdával már az első forgatási napon megtalálták a közös hangot.
rebeka3

 

Bozsó Péter magyar színész, szinkronszínész, aki 2005-től a Jóban Rosszban című magyar kórházsorozat állandó szereplője. Ő testesíti meg Csillagkút nyomozóját, a sármos Szlávik Jenőt. Eredetileg a készítők csak néhány epizódot szántak a színésznek, de a rajongók annyira megkedvelték a karaktert, hogy az állandó szereplők közé emelték. Több mint 200 film szinkronhangja az övé.

Posta Lajos főállásban színész, de elvégezte a közgazdász szakot is. A Jóban Rosszban sorozatban Müller Ottó nyomozót alakítja. Sorozatbéli legjobb barátja Szlávik Jenő, akivel együtt dolgozott az őrsön, ugyanis Jenő italozása miatt Müller elbocsátotta. Emiatt nagyon ingadozó és hullámvölgyekkel telitűzdelt a barátságuk. A sorozatban Elvira a felesége, aki a Csillagvirág Klinikán nővér.

 

Hozzászólások