A fájdalomtól megrendülten búcsúzunk alapító és vezetőségi tagunktól, dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Évától. A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület alapító és elnökségi tagjára emlékeznek az Egyesület tagjai és vezetősége. In memoriam dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Éva! 

in memoriam

Néhány napja, 2021. február 25-én kaptuk a szomorú hírt, hogy földi szenvedésed véget ért, megérkeztél az Örök Hazába. Mennyi közös élmény, program, érték maradt utánad! Keresztény értékrended, példád meghatározta céljainkat, szókimondásod, érvelésed segítette közös munkánkat. Nehezebb lett volna Nélküled!

Egyesületünk számos tagjának példakép voltál, és az is maradsz örökre.

Határozott, kedves személyiséged hatással volt mindannyiunkra. Felelősségteljes munkád mellett mindig volt időd egyesületünkre is figyelni. Tudtuk, hogy több civil szervezetben végeztél önkéntes munkát, de számodra mindig szerető családod volt az első.

Kedves Éva! Köszönjük a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület vezetősége és tagjai nevében, hogy egy kicsit a „miénk” is voltál!

A szervezetünk működéséhez szükséges jogi háttér biztosítása mellett ingyenes tanácsadással segítetted a hozzánk fordulókat. De több program megvalósítása is kötődik Hozzád. Számos alkalommal beszélgettél a Női arcok, női élethelyezetek című teadélutánunk vendégeivel. Ötleted nyomán válhatott mára országos rendezvénnyé a tíz éve alapított Királykisasszony és Királyfiak Otthona elismerésünk.

Szeretettel emlékezünk Rád!

Loyolai Szent Ignác imájával búcsúzunk:

„Fogadd el Uram szabadságomat, fogadd egészen,
vedd értelmemet, akaratomat, s emlékezésem.
Mindazt amim van, és ami vagyok, Te adtad, ingyen:
visszaadok, Uram, visszaadok egyszerre mindent.”

 

A jó Isten adjon Neked örök álmot! Fájdalommal búcsúzunk!

Nyugodj békében! Isten Veled!

 

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület vezetősége és tagjai

 

Dr. Kalmár Évához kapcsolódó cikkeink egyike

 

Hozzászólások