Álmaim Agórája – Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2014-ben 650,2 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ átépítésével a Hírös Agóra multifunkcionális közösségi központ létrehozására Kecskeméten.

agora

Ahhoz, hogy a Hírös Agóra a város közösségi-művelődési központjaként, az Ön és családja örömére végezze munkáját, néhány kérdésre szeretnénk választ kapni. Kíváncsiak vagyunk véleményére, segítse ezzel is munkánkat! Kérjük ossza meg Ön is ezt a lapot, hogy minél többek véleményét megismerjük! Köszönjük a válaszait!

kkkk1

A kérdőív kitöltésével nyereményjátékunkra is benevezhetnek mindazok, akik szeretnének a megújult kulturális központ egy általuk kiválasztott programjára (egy előadásra, 2 fő részére) belépőt nyerni! Ezért kérjük, hogy a kérdőív végén adják meg elérhetőségüket is. A kitöltés teljes mértékben önkéntes, válaszaikat bizalmasan kezeljünk és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
A kiértékelés eredményéről intézményünk honlapján www.efmk.hu oldalon tájékozódhat. Kitöltési és leadási határidő: 2015.március 15.

A kérdőív ITT érhető el.

Hozzászólások