Van már terved szombat-vasárnapra? Ha még nincs, ajánlok kettőt a rengeteg lehetőség közül. Mindkét rendezvény felnőtt- ÉS gyerekbarát. Hiszen az a jó, ha senki sem unatkozik.

 2014. május 31., szombat – Nyári PagonyFeszt

Filmvetítés, mesehallgatás, gyurmázás, rajzolás-festés, társasjátékozás, könyvbemutatók és könyvvásár, koncertek – itt a Nyári PagonyFeszt! Tökéletes családi programnak ígérkezik ez a rendezvény, a gyerekek mellett a felnőttek is tartalmas kikapcsolódási lehetőséghez jutnak. A belépőjegyek (felnőtt: 600 Ft, gyerek, 0-14 éves korig: 300 Ft, családi: 1100 Ft) ugyanis ezen a hétvégén a fesztiválnak otthont adó Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) kiállításaira is érvényesek.

További információ:

https://www.pagony.hu/nyari-pagonyfeszt

www.pim.hu

 

2014. május 30-június 1., BIOTÁR – VII. Öko, Bio Expo és Családi Fesztivál

A gárdonyi Sport Beachen megrendezésre kerülő programsorozat palettáján a helyi termékekkel, fenntartható környezettel kapcsolatos szakmai tanácskozás éppúgy szerepel, mint a lovagoltatás, a kukoricás játszó, a hagyományőrző együttesek fellépése vagy a körhintázás. Véradáson, szűrővizsgálatokon vehetünk részt. Tüzelőt készíthetünk reklámújságból, hullámkartonból rászorulóknak, PET palackot tömöríthetünk, megismerkedhetünk a biciklis áramtermeléssel. Öko-, bio- és helyi termékeket kóstolhatunk, vásárolhatunk. Egyedi kézműves termékek, TEKERGŐTÉR, Paprika Jancsi Csúzlizdája, bábelőadás, koncertek, sőt még sószobás diavetítések is lesznek.

További információ:

https://biotar.hu/programok/

https://biotar.hu/belepodijak/

Szép hétvégét!

Viczenik Anna

2014. május 28.