Zséda idén ősszel új dallal jelentkezett, mely műfaját tekintve dance alapú rádiósláger, akusztikus western hangulattal és gyönyörűen hangsúlyozott énekléssel.

zseda1
Zséda legutóbb megjelent aranylemeze, az „Ötödik érzék” után most egy vadonatúj dallal tér vissza, melynek címe „Hány percet élsz”. Az új felvétel a pop, a dance és a country határmezsgyéjén lüktet. Akusztikus gitárjáték uralja az érzelemdús nótát, amely a szerelem ősi és mindent elsöprő erejéről szól.
Zséda „történetmesélőnek” tartja magát, dalai széles közönség számára hordoznak üzeneteket, s ez most sincs másként. Új slágere egyfajta esszenciája a szerelem egyetemes érzésének. Elkészítéséhez az énekesnő egyaránt merített saját élményeiből és a környezetében tapasztaltakból.  Zséda ráadásul üzeneteinek közvetítéséhez ezúttal egy tőle meglepő műfajt választott: a Vadnyugat hangulatát idézi meg.

 

 

„Nagyon jól éreztem magam ebben a westernes világban. Sokféle műfaj zenéje szól bennem. Aki ismer, tudja, hogy egyaránt közel áll hozzám a pop, a jazz és a soul. Mivel a dal gitáralapú, szerettem volna, ha egy olyan zenész játszik a stúdióban, akinek a játéka mindig megindít. Évek óta zenélünk együtt a koncerteken, tudtam, hogy Dajka Krisztián inspiráló gitárjátéka belőlem is még többet hoz majd ki”– mondta el az énekesnő a dal kapcsán.

 Forrás: PResston PR

 

 

 

Hozzászólások