A kecskeméti Katona József Színházban az idei negyedik bemutató főpróbahetéhez érkeztek. A fergeteges komédia, Goldoni Nyaralás című darabja november 16-tól látható a Nagyszínpadon.

Filippo, a szenvedélyes kártyás filmproducer, lánya eljegyzésének alkalmából közös nyaralásra invitálja rokonait, barátait és egyben üzletfeleit. De mindenki tudja, hogy a nyaralás sosem úgy alakul, ahogy azt az emberi eltervezi. Ezúttal szerelmi és anyagi bonyodalmak, titkok, és a mindent tudó (avagy tudni vágyó) személyzet teszik még izgalmasabbá a nyári kalandozást.

A XVIII. századi olasz dráma megújítójának, Carlo Goldoninak darabját ezúttal Rusznyák Gábor átiratában és rendezésében tekinthetik meg. Az előadásban Sirkó László, Szemenyei János, Dobó Enikő, Märcz Fruzsina, Zayzon Zsolt, Decsi Edit, Csombor Teréz, Ferencz Bálint, Csapó Virág, Magyar Éva, Hegedűs Zoltán, Koltai-Nagy Balázs, Körtvélyessy Zsolt, Farkas Ádám, Szabó Dorottya e.h. és Kertész Kata mellett társulatunk új tagja, Lakatos Máté debütál.

Tóth Kata

Fotó: Walter Péter

 

 

Hozzászólások