Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Fokoláre Mozgalom ez évi kecskeméti lelkigyakorlatára 2015. június 27-től 29-ig, ahol 3 nap alatt szeretnénk egy olyan város modelljét felépíteni, amelyben a szeretet parancsa a legfőbb törvény, s amelyben minden lakó jól érzi magát.

 

fokolare_plakat

 

Csak azok jelentkezzenek, akik tudnak az “aranyszabály” szerint élni, azaz: “Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük!” – vagy a fordítottja szerint: “Ne tedd azt a másiknak, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek!”

Hallgathatunk szép tapasztalatokat, tanúságtételeket a megélt Evangéliumból, a szünetekben ismerkedhetünk egymással, lesz fórum az ifjúságnak és a családosoknak, valamint a közös szakmákban dolgozóknak (pl. az egészségügyben dolgozó orvosok, ápolók, adminisztratív dolgozók, laborosok, mentősök – no és a betegek részére, akikért ők dolgoznak, vagy az oktatás-nevelés területén dolgozó tanítók, tanárok, professzorok, adminisztrátorok, takarítók és diákok stb. részére.)

 

fokolare_logo

 

Délutánonként lesz lehetőség pihenésre vagy éppen sportra. A felnőtt programok alatt a kisbabákra, ovisokra gyakorlott anyukák vigyáznak, a nagyobbaknak sportprogramokat, versenyeket, kézműves foglalkozást szervezünk fiatal felnőttek vezetésével.

Mindezeken felül a részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést, a kicsiknek a tízórait és uzsonnát is. Ebéd előtt vagy után 6-8 fős kiscsoportokban beszéljük meg a napközben hallottakat. Esténként teaházban lehet az ismerkedést, beszélgetést folytatni. A találkozó végén garantáljuk, hogy az ifi csapat nem akar majd hazamenni, s a felnőttek is csak azért, hogy szűkebb lakókörnyezetükben is felépíthessék a Máriapolit – Mária városát, a szeretet városát!

Szeretettel: Zsuzsi és Jancsi (Forgács)

 

czollner teri templom

Czollner tér, templom és iskola

A lelkigyakorlat időpontja: 2015.06.27-29.
Érkezés: 2015. június 27-én, szombaton 7.30 órától, programkezdés 9.00 órakor. (Van lehetőség már péntek estefelé érkezni. Szállást tudunk biztosítani.)
Befejezés: 2015. június 29-én, hétfőn ebéd után (kb. 14.00 órakor)
Helyszín: Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda, Kecskemét, Czollner tér 3-5. (egykori Ward Mária Angolkisasszonyok Gimnáziuma). Bejárat a templommal szemben állva a bal oldali nagy barna kapun.
Étkezés: Első étkezés – szombat ebéd. Utolsó étkezés – hétfő ebéd. Glutén, tej vagy cukormentes diétát tudunk biztosítani.
Szállás: A helyszínen, kollégiumban. Hozzatok ágyneműhuzatot és törülközőt is! De van lehetőség + 500 Ft-ért ágyneműhuzatot igényelni.

Részvételi díj részletes leírása ITT található.

Személyesen, telefonon előzetesen egyeztetve: Antal Juliannánál – hétfő délután 15.00–19.00 óra között, Kecskemét, Perc u. 3. I/5., telefon: 30/474-4406 vagy Dr. Gyenes Vilmosnál szerdán vagy pénteken a Megyei Kórházban (Nyíri út),  telefon: 30/303-8987 .

 

mariapoli1

 

Jelentkezés: A Jelentkezési űrlapon. A jelentkezés az előleg befizetésével válik érvényessé! Részletes információkat kaphattok a weblap első sorában található fülekre kattintva.
E-mail: mariapolikecskemet2015@gmail.com   vagy   jforgacs@freemail.hu. Információ: Forgács János és Zsuzsi –  Telefon: 76/411-827 vagy  30/289-4925

 

 

Hozzászólások