III. Aranyhomok Térségi Lekvárverseny – Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2017. augusztus 19-27. között megszervezi a Hírös Hét Fesztivál XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás keretén belül a III. ARANYHOMOK TÉRSÉGI LEKVÁRVERSENYT. 

Szeretettel várjuk a térségi lekvárfőzők jelentkezését házi készítésű lekvárjaikkal az alábbi kategóriákban:

Hagyományos ízű lekvárok
Vegyes gyümölcslekvárok
Különleges, kreatív lekvárok

A jelentkezés feltételei:

Nevezni csak saját készítésű, térségi gyümölcsből készített lekvárral lehet. A kóstoláshoz egy üveg lekvárt kérünk, amelyen kérjük feltüntetni a jelentkező nevét, a lekvár megnevezését és összetételét. Nevezni akár mindhárom kategóriában lehet. A lekvárokat a kihirdetéstől 2017. augusztus 7. hétfőig gyűjtjük az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Csányi János krt. 14. (Kik-For székház) I. em. alatti irodájában hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig. Ezzel egyidejűleg kell a „Nevezési lapot” kitölteni. A nevezés díjmentes.

A zsűri a lekvárokat ízük, illatuk, megjelenésük, egyediségük alapján bírálja, kategóriánként díjazza. Az első helyezettek közül a szakmai zsűri kiválasztja a „Térség lekvárját”, akinek nyereménye egy Weninger befőzőautomata. A díjazottak értékes nyereményben részesülnek.

Az eredményhirdetés és a díjátadó helyszíne és időpontja:
Hírös Hét Fesztivál XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítása,
Hírös Forrás szökőkút
2017. augusztus 23. szerda 18 óra.

 

Szeretettel várjuk jelentkezését!
Hamzáné Lakó Judit
Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára

Információ: info@aranyhomok.hu, tel.: 76/504-780 www.aranyhomok.hu www.facebook.com/akegyesulet

 

 

Hozzászólások