Európaiság-hitelesség-protokoll címmel Görög Ibolya protokollszakértő tart előadást az érdeklődőknek Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában 2018. október 17-én, szerdán 17.00 órakor. 

Millió apróság van, amin dől vagy bukik egy új szerződés aláírás, egy új ügyfélkapcsolat. Ezen az estén megtanulhatjuk, hogy mire figyeljünk, min változtassunk a siker érdekében. A hazai ügyletekre épp úgy igaz ez, mint a külföldiekre, a kisvállalkozást pontosan annyira érinti, mint a nagyokat. Ráadásul a megyénkben élő és dolgozó vállalkozások egyre több külföldi ügyletet bonyolítanak, rengeteg külföldi vendéget fogadnak és megannyiszor fordul elő, hogy külföldre utazva kell képviselni a céget.

Kiemelkedően sok vállalkozó osztotta már meg velünk azt a vágyát, hogy szeretné tudni pontosan, hogyan „kellene” tárgyalni, vendéget fogadni, új gyárat felavatni, egy ültetett ebédet előkészíteni stb. Sokan érzésből jól csinálják, vannak, akik tanulták, és mások csak figyelik, hogy ki mitől olyan sikeres. Elárulhatjuk, hogy legtöbb esetben nem az árlista alapján döntenek az ügyfelek, sokkal többet nyom a latba az összkép, benyomás, hitelesség, amit egymásról megtapasztalunk.

GÖRÖG IBOLYA 1987-től a Parlamentben működő Miniszterelnöki Hivatal protokollosa volt. A szakma legkiválóbb szakértője, hét miniszterelnököt is szolgált. Karrierje során rengeteg állam- és kormányfő, miniszter, nagykövet, diplomata látogatását bonyolította le, emellett irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Azóta egyetemeken oktat és vállalkozásokat segít az európaiság útján.

Belépődíj: 4.000 Ft/fő, mely tartalmazza az előadást és az azt követő kötetlen beszélgetést. JELENTKEZÉS ITT. 

Kérjük, részvételi szándékát 2018. október 15-ig jelezni szíveskedjen, valamint a részvételi díjat a 10915008-00000009-21320012 sz. bankszámlára átutalni a rendezvény megnevezését és a résztvevő nevét feltüntetve!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Üdvözlettel: Orosziné Varga Zelma
kereskedelemfejlesztési és kommunikációs vezető
email: oroszine.zelma@bkmkik.hu

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Tel: (76) 501 509, Fax: (76) 501 538
Mobil: (70) 930 1804

 

 

Hozzászólások