Két éve nyitotta meg a Magyar Vöröskereszt az Empathy Cafe&Bistro speciality kávézót és közösségi teret Budapest szívében, az Arany János utcában. A kávézó közösségi kiállítással nyit újra.

Rozner Lender Andrea : Empathy Cafe

 

A karitatív szervezet ezzel a merész vállalkozással tudatosan keresett olyan új utat, amivel a segítő tevékenységét még szélesebb körben tudja végezni. Mindenki, aki betér ide, fogyasztásával a szervezet munkáját támogatja.

Az Empathy azonban nem csak egy charity kávézó és bisztró, hanem egy olyan közösségi- és alkotótér is, ami fontos társadalmi témáknak ad teret az empátia jegyében.

A járvány kezdetén természetesen a kávézó közösségi aktivitásai is átköltöztek a digitális térbe, így az empátia fogalma köré szerveződő kiállítás is.

A karanténhelyzet utáni újranyitást és a kávézó második születésnapját az Empathy Cafe & Bistro most a nagysikerű online közösségi kiállítás offline változatával ünnepli. Az elkészült képeket a nagyközönség élőben is láthatja augusztus 10-től egészen szeptember 30-ig a kávézóban.

Empathy Cafe&Bistro
Budapest, Arany János utca 31.

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 7:30-20:00,

Péntek: 7:30-22:00,

Szombat-Vasárnap: zárva

Forrás: WELL PR Agency

 

Hozzászólások