Tisztelt Közönségünk! Kedves Barátaink! Köszönjük, hogy sokan éltek az előbérletezés lehetőségével, és az elmúlt hetekben megváltották következő évadra szóló bérletüket! Azoknak, akik eddig nem újították meg bérletüket, szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy régi bérleteseink helyét június 30-áig tartjuk fenn!

Fotó: Cseh Sándor

Ezt követően foglalási rendszerünk AUTOMATIKUSAN FELSZABADÍTJA valamennyi megmaradt helyet, és átfoglalja azon nézőink számára, akik eddig nem rendelkeztek bérlettel, ám vásárlási szándékukat jeleztékNem érdemes tehát az augusztus 21-ei pénztárnyitásig várni, hiszen június 30-án éjfélkor régi bérleteseink foglalásai törlődnek!

JÓ HÍR! Június 30-áig 10% kedvezménnyel válthatók meg a teljes árú felnőtt bérletek! Ráadásként június 9-éig megújított bérletéhez autogramkártyával ajándékozzuk meg, amelyet a kecskeméti színház művészei láttak el aláírásukkal.

KÖZKÍVÁNATRA! Felnőtt bérletével az eddigi 6 helyett 7 előadást tekinthet meg a következő évadunkban. A megszokott ‘5+1’ bérlet tehát ‘5+2’-re változik. Vagyis az 5 nagyszínházi produkció mellé szabadon választható lesz egy kisszínházi vagy stúdió színházi, valamint egy táncszínházi előadás.

Szeretné elkerülni a sorban állást? Bérletének megújítására kamaraszínházunk jegypénztárában is lehetőség van, ahol keddtől péntekig 13-17 óra között várják kollégáink!

 

Várjuk szeretettel a kecskeméti Katona József Színházban!

 

Jegypénztárunk és Szervezési Irodánk továbbra is várja kérdéseiket a +36-76/501-177-es vagy az 501-174-es telefonon, illetve a szervezes@kecskemetikatona.hu címen!
www.kecskemetikatona.hu
www.facebook.hu/kecskemetikatona

Hozzászólások