Két díjat is kapott a kecskeméti Katona József Színház által játszott Állami áruház és a színikritikusok jelölései között is szerepel a legjobb zenés/szórakoztató előadások kategóriájában! Májusban került a színikritikusok jelölései közé.

A Színházi Kritikusok Céhe idén 40. alkalommal ismeri el az előző évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményeit, ahová színházunk produkciója is bekerült. Az Állami áruház a zenés/szórakoztató előadások kategóriájában kapta meg a jelölést.
A 2018/19-es évadban huszonkét színikritikus vett részt a szavazatok leadásában, akik ezúttal is 15 kategóriában adták le voksaikat, a győztesek személye azonban csak a szeptember 22-i gálaesten derül ki Budapesten.

Izgalmas út a sikerekig: nyári vendégjátékok sorozata

A nyári vendégjátékok sorozata Pécsen, a POSZT-on kezdődött volna, de végül mégsem került színre a mediterrán város fesztiválszínpadára a fiatalos propaganda-operett. A nézők érdeklődése ennek ellenére sem csökkent, ugyanis a növekvő lelkesedésnek köszönhetően más városokba eljutott a darab.

A nyári szünet elején, június 18-án a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül a Városmajori Szabadtéri Színpad fák ölelte színpadán építették fel az áruházat, a Dunaparti csónakház fülbemászó dallama stílusosan hazatalált egy este erejéig.

Az operettműfaj szerelmeseinek rendeztek többnapos fesztivált a Veszprémi Petőfi Színházban, ahonnan szintén nem hiányozhatott produkciónk: a Dobó Enikő – Koltai-Nagy Balázs, valamint Kovács Lotti és Szemenyei János dalos csipkelődéseit június 20-án láthatta a nagyérdemű.

Kelet-Magyarországnak sem volt oka szomorkodni, ugyanis a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház szervezésében idén 18. alkalommal rendezték meg a Vidor Fesztivált, ahol az év legjobb komédiái várták az érdeklődőket. A VIdámság és Derű ORszágos seregszemléjének első előadásai között augusztus 14-én tekinthették meg a fesztiválra érkezők az előadásunkat.

A nyári fesztiválsikerek után visszatér a retro-operett nagyszínpadunkra, ahol elérhető régi és új nézőink számára bérletszünetes előadásként, elsőként októberben.

Október 12-én, szombaton 19.00 órakor

Október 13-án, vasárnap 19.00 órakor
Jegyeket ITT lehet vásárolni on-line. 

Két díj a Városmajori Színházi Szemlén

2019. szeptember 2-án adták át a Városmajori Színházi Szemle díjait, ahol a szakmai zsűri hét kategóriában értékelte a versenyprogramban bemutatott darabokat.
A Benkó Bence-Fábián Péter rendezte operett két kategóriában is díjazott lett:
LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Dobó Enikő
LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Danyi Judit

A kecskeméti Katona József Színház szeretettel várja nézőit az új évad előadásaira is!

 

Hozzászólások